Макакът в Япония

Японските макаци показват, че еволюцията им е помогнала в развитието. Малките другари са станали много добри крадци. Те се срещат в Япония и свиват сметките от масите по кафетата. Интересното е, че взимат само монети, за да може да ги използват за вендинг машините по улиците. Тази порода е и една от най-умните, освен това не са толкова агресивни, колкото изглеждат. За жалост превръщат живота ти в истински ад, когато избягат с портфейла ти.

Те не знаят точната стойност на монетите. Просто изсипват всичко и натискат бутоните като луди, докато не падне някаква храна. След това бягат с плячката. Имаше случаи и на макаци, които влизат в градските болници, за да отмъкват храна. Властите не могат да ги преследват, защото са защитен вид, а според местните жители, малките приятели са станали като мафия. Изселването им става невъзможно, защото помнят пътя до града и се завръщат отново.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
09 ноември 2013 | 13:59

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g