Мечка за домашен любимец

Всяко нормално семейство в даден етап започва да се замисля за закупуването на домашен любимец. Отговорно заявяваме, че сме имали куче, котка, рибки, папагали, огромно количество хлебарки и дори таралеж. Някои хора пък предпочитат по-екзотични животни като змии, паяци и всякакви други. Последното, което можете да очаквате в една фамилия е един мъничък и симпатичен Степан, който е само 213 сантиметра висок и около 122 килограма тежък. Забравихме да кажем, че Степан е мечка. Понеже много често може да станат леки разминавания, говорим за истинска мечка, а не за нарицателно към тъщата. 

Степан е 23-годишен мечок, който е успял да се опитоми до такава степен, че може да се храни на маса, да стои на стол и дори помага за поливането на цветя в дома. Всички тези услуги костват на семейството около 25 килограма риба, зеленчуци и яйца.

Любимото ястие на Степан остава кондензираното мляко. Светлана и Юри осиновяват малкото мече, докато е само на 3 месеца и след това не са подозирали какъв гигант ще бъде. Двойката продължава да твърди, че тези животни са изключително мили и внимателни създания, които нямат нищо против гушкането и спането на дивана (дано имате голям диван, защото никога повече няма да седнете кротко на него). 

Фамилията го осиновила, когато ловци го намират в гората и разбират, че неговата майка е убита. Двойката взима малката мечка в окаяно състояние и след това започва да го обучава и възпитава. И до днес твърдят, че Степан не е изръмжал на никого и не е бил агресивен. Степан никога не е хапал човек и има много таланти, с които да впечатлява. 

Четем тази невероятна история и се замисляме за къде би ни трябвала една мечка? Представете си, че това животно живее в апартамента Ви. С нея лесно можете да слезете до съседа и да му кажете, че наистина не харесвате избора на музикален стил. Получавате безвъзмездно асансьора във всеки един случай. Можете да я отдавате под наем, за да спасявате хора от тъщи и много други случаи. 

Децата искат да отидат на разходка, моля, вземете Степан и не се притеснявайте повече за нищо. А мечки можете да намерите отвсякъде, защото едно време всички ги използваха за атракция. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
.
31 май 2016 | 18:33

Това нищо не е. У нас почти всяка напращяла от силикон изрусена девойка си хваща по един "Мечо".

.
31 май 2016 | 18:33

Това нищо не е. У нас почти всяка напращяла от силикон изрусена девойка си хваща по един "Мечо".

Мариана Атанасова
30 май 2016 | 13:09

Очарована съм,но не всеки мечо става за другар и не всички условия са подходящи. Мечо късметлия е намерен от правилните хора.