Microsoft изкупува стари конзоли за 100 долара

Microsoft удариха на камък с новата си конзола Xbox One, която се оказа по-зависима от интернет, отколкото може да бъде осмокласничка с iPhone в джоба. Тази иновация дойде в следствие на редица хакерски атаки и инсталирането на софтуер, с който конзолите започваха да работят с копия на оригиналните игри. 

Тази красавица може да бъде с напреднала графика, купища екстри и дори гласови команди, но нито една от тях не може да компенсира постоянната нужда от мрежата. Компанията успя да подпише сделка с няколко очаквани заглавия като Titanfall, които ще бъдат пуснати само за One, но и това не може да бъде причина за инвестирането на 499 долара в САЩ(цената в Европа не ни е известна). 

Microsoft предлага интересна оферта за хората, които имат желанието да се сдобият с новото бижу. Всеки техен магазин е готов да закупи стари конзоли като Playstation 3, Xbox 360 E и S-модел, които в момента се произвеждат, за скромната сума от 100 долара - парите не се дават на ръка, а стават отстъпка към новата покупка. Офертата ще свали цената на One до 399 долара и ще я изравни с тази на Playstation 4. Предложението може да се сметне за логично, защото чисто нова конзола от старото поколение ще струва около 200 долара, а продажбата й на старо никога няма да достигне заветните 100 долара. 

Единственият проблем е, че с нея ще се изгубят и всички игри, които са записани на харддиска, защото Microsoft няма да предлага backup опция. Някои гейминг сайтове препоръчаха на своите читатели да запазят конзолите си и да се радват на старите игри, защото създаването на новите игри ще отнеме повече време. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
01 февруари 2014 | 15:58

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g