Модата на голия пищов

Господа, модата вече наистина е полудяла. Преди известно време Ви показахме последния крясък на модата - мъже по пишки. Мислихме си, че това е някаква груба шега или просто дизайнерът за пореден път е търсил вдъхновение, предрусвайки с абсент и лепило в торбичка.

Оказва се, че Рик Оуенс има още един продукт, който би зарадвал жената, но не и нас. Моделът носи впечатляваща роба, одеяло, пончо или каквото там си изберете, а иглата за закопчаване се позиционира на неговата гордост. Зрителките на първи ред на подиума са останали впечатлени, което било потвърдено по мокрите им седалки, ала не искаме да говорим за това. Г-н Оуенс, няма как да се облечем по този начин, защото в момента е февруари, следователно ще умрем от студ и с нас ще вземем всички жени, които погледнат към свитото голо гардже, което се протектва от големия бирен корем. Просто спрете с тези абсурди! Разочаровани сме и от факта, че мъже по-голи задници може да се разхождат, но всички жени са облечени на Victoria`s Secret! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
22 февруари 2015 | 17:12

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Val
22 февруари 2015 | 12:37

interesno