Над 62% от мъжете изневеряват

Мъжете са създадени, за да бъдат изкушавани от жените. Така се е случило от сътворението на света, когато Ева е подала ябълката на Адам. Не можем да си кривим душата и е редно да си признаем, че рано или късно няма да издържим. Не се оправдаваме, това е просто истината.

Getty Images

Д-р Мерсър от Лондонския университет е установил една интересна и нарастваща тенденция - един на всеки девет плаща за секс. Силният пол е уязвим между 25 и 34 години. Ако сте в тази графа, учените вярват, че сте способни и на по-сериозни рискови сексуални игри, включително и на успешното поддържане на няколко връзки, без партньорката да разбира. Обвързаните англичани често се възползвали от сексуалния туризъм и според изследванията ще изневеряват доста.

Анкетираните си признали, че се възползват от всяка командировка, за да кръшнат на любимата. Точният брой на прегрешения сред респондентите е над 62.6% и всички са топнали чушката извън страната. Колкото и жестока да е изневярата, искаме да споделим, че разбираме бедните англичани. Вие виждали ли сте англичанки? М-да, много са страшни, което обяснява и бягането зад граница, където жената-дракон няма да има влияние върху мъжа и неговите тестиси. Няма как да искате да съчувстваме на англичанките, нали ги виждаме всяка година на Слънчев бряг...

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
българин от лондон
05 юни 2016 | 16:55

Ясно е,че този който е писал статията не е стъпвал във Великобритания.