Най-елитните услуги, които използват богатите - Част 1

Хубаво е да бъдеш богат. Всички врати се отварят, можеш да си позволиш всички гъдели на планетата и да не се притесняваш за цените на бензина. Екстрите не свършват до тук, защото можеш да се възползваш от най-откачените услуги, за които дори не си подозирал. Ако разполагаш със солидна банкова сметка, получаваш златна карта за всички екстри. Списъкът с услугите:

Застраховка на модерното изкуство

При наводнение, пожар и всички други природни бедствия, клиентът може да бъде сигурен, че ценностите му остават подсигурени. За няколко долара повече, застрахователната компания изпраща хеликоптер с екип, който много напомня на специални части. Хората трябва да изнесат ценните придобивки на безопасно място.

Нощна бавачка

Ако майката-звезда кърми детето си, бавачката ще я събуждат на равни интервали и ще носят детето, за да се нахрани. След това ще го връщат в стаята му, за да го приспят.


Пътен агент

Човекът, който наема самолети, хотели и урежда паспортите за пътуването. Не се обаждаш за нищо на агенции, той свършва цялата работа и носи джобните пари. За всеки проблем се обръщаш към него, ако проблемът не се реши, агентът се уволнява.

Декоратор на коледно дърво

Услугата коства около 20 000 долара. Доставката на дървото идва преди празниците, а след това идва и персонал, който да го изхвърли на 1-ви януари. 

Жена за шопинг

Нейната задача е да организира гардероба, да води списък на обличаните дрехи и да следи най-новите моди на всички дизайнерски дрехи. Тя проверява мерките на звездата по два пъти в годината. След това започва големият шопинг. 

Личен лекарски екип

Край на посещенията в болницата. За теб, болницата се премества в дома ти. На твое разположение са най-добрите лекари, частни медицински сестри, най-добрата апаратура и всичко необходимо, за да се стерилизира дома ти. 

Изпращач на компаньонки

Това е професия, която едва ли може да бъде вписана в търговския регистър, но съществува. Оказва се, че лицето трябва да казва учтиво на всички жени, които са преспали в имението на звездата, че е време да си ходят. Същият може да предложи и транспорт до дома им. 

Прима кино

Това е услугата, която ти позволява да гледаш всички нови филми у дома си, без да се налага да чакаш излизането им в киното или появата им с прилично качество в торентите. Срещу месечен абонамент от 35 000 долара, ти получаваш всичко с най-доброто качество у дома, а може и в частен кино салон.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
24 октомври 2013 | 15:19

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

hunt
24 октомври 2013 | 00:02

С изключение на пътния агент, всичко останало е типична изгъзица.