Най-елитните услуги, които използват богатите - Част 2

Показахме ти специалните услуги, които стават достъпни с първия милиард. Богатите имат много специални екстри и услуги, за които едва ли си подозирал. Виж от какво можеш да се възползваш срещу съответната сума. 

1. Апартамент за специални събития

Няма значение дали си спортен фен или предпочиташ други забавления. Те винаги се позиционират на най-добрите места от спортните събития и можеш да гледаш всяка точка от играта, защото за теб работят и снимат частни камери. Операторите могат да влизат дори в съблекалните. Цената е по договаряне. 

2. Подгряващи алеи

Ако не искаш да имаш хора, които да чистят пътя ти, използвай тази технология. Няма повече да се налага да почистваш пътеката до имението, а и пестиш парите на персонала. Размразява се доста бързо и слага край на падането по задник.

3. Crestron охранителна система

Това чудо струва доста и ти позволява да контролираш всичко от температурата на сградата до избора на музиката. Всичко може да се контролира от мобилния телефон. 


4. Семеен офис

Предполага се, че приходите трябва да се контролират. Не е задължително да бъдеш запознат с икономиката, защото можеш да си наемеш абсолютно всички експерти, които да контролират приходите и дори да правят инвестиции в определени проекти. 

5. Частните полети

Всички милионери се възползват от личните си самолети. Има една подробност, която винаги им коства допълнителни авоари. Това е пропускането на всички проверки и достигането до самолета с автомобил. Разбира се, това не ги освобождава от проверки и съответно, всеки може да бъде съден, ако пренася забранени вещества.

Част 1

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
25 октомври 2013 | 20:18

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Фото Редактор
25 октомври 2013 | 19:13

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!