Най-големият бакшиш

Винаги сме смятали, че барманите са най-щастливите и най-нещастни хора, които можеш да срещнеш. Причината? Те винаги говорят с красивите жени, а после и с пияните им приятели. Остават до последно на купона, който се вихри, но и трябва да разчистят след него. Понякога има радост и за тях. Запознай се с Аврора Кепхарт, която е една от усмихнатите барманки в Орегон.

Тя е винаги позитивна и щедра в алкохолните дози, което означава, че и бакшишите не са малки. И в морето от бакшиши, тя получава един много специален бонус. Тя била извикана от човек, който и подал лотариен билет и я накарал да се подпише. Печалбата от него е 17,500 долара. Предполагаме, че човекът е бил достатъчно доволен. Жената ще си купи по-удобен диван за къщата, но не е мислела за по-големи покупки.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
10 октомври 2013 | 17:47

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

фото редактор
10 октомври 2013 | 10:17

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!