Най-лудите изобретения

Японците винаги са били люлката на всяка технология. Първите вечни цветни телевизори бяха с марката Sony, Panasonic и още много други. Първата SEGA дойде от Япония, а да не забравяме и за всяка следваща иновация, която можеш да се сетиш. Японците умеят да улесняват живота на целия свят. За жалост винаги има моменти, в които създават неща за малко по-лудите си фенове. Виж част от най-откачените произведения, които бихме си купили, ако се продаваха у дома. 

1. "Добре дошъл в Япония" сутиен

Такива трябва да има всяка жена. Няма проблем, че не е в Япония. Защо? Виждал ли си японка с голям бюст? И ние не сме виждали. Сега си представи всяка една надарена дама да се опитва да приеме японската дружба. Знаем, че ще е красива гледка и ще става все по-красива. 

2. Градинарски инструмент

С такива щяхме да победим капитализма, но Япония беше доста далече. Това е инструмент, който прилича на огромно швейцарско ножче, но с всички уреди, които можеш да срещнеш в ТКЗС-то! Идеята не е лоша, но ще трябват доста силни трудоваци, които да носят цялото бойно снаряжение!

3. "Пестете водата" чадър

Нормален чадър, но е обърнат на обратно, за да събира дъждовната вода. От дръжката излиза малка тръбичка за събиране на безплатната вода. За жалост е досадно да се разкарваш с резервоара през целия път. Икономията се отменя.

4. Шапка за спане в метрото

Залепваш я за прозореца и лека нощ. Всеки е изпитвал онези моменти, когато не може да издържи на умората. Поне ще си сигурен, че няма да се удариш, когато заспиш на седалката. Имай предвид, че това е създадено, преди да се продават възглавниците за пътуване.

5. Масло в тубичка

Напомня за сухото лепило. Това трябва да просъществува. Поне ще е по-лесно за употреба и няма да цапаш ножовете. Всички знаем, че е досадна работа.

6. Самочистачка

Закрепяш ги за краката на котката и я оставяш да върши работата. Поне е сигурно, че ще обиколи всяко кътче от къщата. На снимката е закрепено за дете, но няма да правим рекламации. Освен това ще ти хареса и идеята, че можеш да си почиваш, докато котката обикаля и събира всичкия прах. Едно такова, моля! И една котка!

7. Шапка за настинка

Може да мине и за шапка за тоалетна. Купи една такава на женската аудитория у дома, за да е сигурно, че нито една жена няма да остане без тоалетна хартия. Добрата новина е, че ще бъде леснодостъпна за спешни случаи. 

8. Нещо като перука

С това ще покажеш буйната си и красива коса. Това е било актуално от ерата на Елвис и другите хора с коса, но вече не е толкова голям проблем. Не се притеснявай да покажеш кабриото, защото жените знаят, че имаш повече тестостерон.

9. Бащата кърми

Фройд казва, че има жени, които завиждали за пениса на мъжете. Освен това завиждат, че нямаме цикъл и не ни гледат в циците, но това е друга тема. Вече можеш да запазиш гърдите на жена си. Просто сложи изкуствения сутиен и кърми като истински мъж. Добре, това звучеше много грешно, но все пак. 

10. Възглавницата, която гушка

Най-необходимият фактор, който ще ти помогне за спокойното спане. Жените обичат да се гушкат и понякога ще се качат на главата ти, за да им е удобно. Няма нищо лошо, но и ти имаш нужда от сън. Добрите японци имат най-досадните жени или блестящ ум, за да създадат това. Възглавницата е перфектна за гушкане, топли и има ръка, която да създава перфектната илюзия. Сложи и малко парфюм за пълната илюзия.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
факт
04 юли 2015 | 23:16

Аз лично не знам дали има нещо вярно в тази статия. Относно употребата на думата "луд" и т.н по разни теми пиша- трябва да се знае, според разумни хора - нормален човек, не трябва да се присмива, да си прави шеги и т.н с хора, които са били лекувани в психиатрии, ходили на психиатър и т.н (а и много от хората (предимно мъже- може би предимно от г..ей мъжете- за които не знам дали могат да се променят или да осъзнаят грешния си път- дори и ако са ходили на лекар и т.н), които винаги са били на свобода или само и в затвор - са много по- агресивни, нередовни, опасни и т.н- от хората, които са били лекувани в психиатрии (а важното за хората, които са били лекувани в психиатрии и т.н- е да оздравеят и да се оправят, а не да стоят вечно в тях и прочие) и т.н). А с толкова страшни и садистични неща не трябва да се правят шеги и т.н. А определено (така аз мисля) психично болните и т.н хора в България и въобще по света - определено (така аз мисля) не трябва да бъдат наричани луди - а с някоя по-мека и прилична дума (примерна временно нестабилни, нередовни и т.н). Аз (а мисля, че и нормалните и интелигентни хора -независимо какви са етнически и т.н) мисля, че в цял свят трябва да отпадне съществуването на армии, танкове, оръжия, войски и т.н (а хората, които работят или са работили в подобни неща -трябва да си намерят други нормални професии).