Най-опасните бойни изкуства

Няма нищо по-хубаво от селското забавление с три букви - бой! Боят изгражда, а понякога и разгражда! Важното е, че в това отношение сме успели да го превърнем в истинска машина за пари. Как? Обърни внимание на всички видове бойни изкуства, които съществуват, спортните предавания, които правят милиони (Дайна Уайт). Бойните изкуства са за новите гладиатори, които пръскат с кръв публиката и показват, че зад огромните мускули може да стои пилешки мозък. Запознай се с опасните думи, които можеш да използваш непосредствено преди боя, за да откажеш противника, а ентусиастите може да се пробват.

Кикбокс

Това е бойно изкуство, което прибира и опитомява много други бойни изкуства. Неговото основно предимство се крие във високите скорости и краката, които смело политат към главата на жертвата. Професионалните спортисти може да бъдат по-опасни от огнестрелно оръжие със своите крайници. По-лошото е, че в Азия се разпознава и като Муай тай, което се превежда като "изкуството на 8-те крайника". Азиатците използват почти всички артикули на тялото си, за да те направят труден за рисуване. Ако искаш да си спокоен за милото, изпрати я в някоя от тези зали. Гарантираме, че ще влиза смело в боя, без да те закача, докато допиваш бирата в кръчмата! Спомняш ли си Ван Дам и ритането на палмата? Кикбоксьорите наистина го правят и нараняват всеки крайник така, докато спре да изпраща сигнали на болка до мозъка. И ние го практикуваме, но с алкохол - пием до момента, в който не усещаме болка или нужда от ходене до тоалетна. Последното не го препоръчваме! 

Карате

Разработено от бедните японци, които не познавали г-н Колт и неговата философия за изравняването на силите. Те са открили това невероятно чудо и предимство в боя - отстъпването встрани. Така избягват атаката с остри предмети и включват своя арсенал от удари, които често не са насочени в главата, а в тялото. Каратистите не използват огромно количество сила, за да те накарат да квичиш от болка, те концентрират ударите си в много по-важни точки по тялото, където ще те боли с месеци. Философията на древните каратисти е: "Убий с един удар". Не искаме да пробваме, вярваме в тях. 

Айкидо

Един много интересен и философски спорт. Той напомня на практикуващите го, че всяка атака оставя нападателя уязвим. Майсторът в това бойно изкуство открива тази слабост и я превръща в най-голямата си сила. Стивън Сегал е експерт в това отношение и можеш да се сетиш за неговите невероятни маневри в боя. Най-важното е, че може да е отвратителен актьор, но сцените са изпълнявани лично от него и разполага със 7-ма степен черен колан в това изкуство. Не си мисли, че тук ще откриеш истинските хулигани в спорта. Айкидо е "път на хармонична сила" и ще помогне за духовното израстване. Запомни от нас, че битката с такива юнаци изглежда така: "Тръгнах да го удрям и после гледах тавана, всичко стана толкова бързо!".

Винг Чун

И нека болката да започне. Експертите в този спорт са майстори от близки разстояния. Основната идея е да се блокира един удар с една ръка, докато втората отвръща. Към това добавяш и постоянното движение напред, което увеличава допълнително силата на ударите. Залагат много на скоростта и използват невероятно точни и ефикасни прави удари. Защитната линия се изгражда върху блокиране и използване на прави удари в най-уязвимите точки. Всичко това се прави с достатъчно сила, за да изкара от баланс противника. По-добре не се закачай с тях!

Жиу Жицу

Представителите на това изкуство са експерти в употребата на различни хватки, ключове, тежки удари, бъркане в очите, задушаващи ключове, хапане и още много други. Звучи като селски бой, но няма нищо общо. Те използват силата на гравитацията (тази коварна кучка), за да те размятат като л**нян вестник. Майсторите са експерти в търсенето на слабите точки и поваляне на противника. Нормалните хора биха спрели до тук, но тези момчета продължават с различни хватки до пълната победа. Хватките им са толкова успешни, че ще те хвърлят на няколко метра, без значение колко си тежък. Паднеш ли на земята, значи е по-добре да викаш за помощ. Арсеналът от ключове е толкова коварен, че и в Пирогов ще се хванат за главата! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Nev
23 май 2015 | 08:55

Крав Мага-та е сбирщайн на елементи от много други бойни изкуства, нещо като руското самбо или ММА. Едно от най-смъртоносните наистина е карате и винг чун, учудвам се обаче, че авторите са пропуснали може би най-смъртоносното бойно изкуство- Дим Мак.

Nev
23 май 2015 | 08:47

Крав Мага-та е сбирщайн на елементи от много други бойни изкуства, нещо като руското самбо или ММА. Едно от най-смъртоносните наистина е карате и винг чун, учудвам се обаче, че авторите са пропуснали може би най-смъртоносното бойно изкуство- Дим Мак.

Danko
29 август 2013 | 13:28

Кик-боксът не е бойно изкуство, а боен спорт! Има разлика, помислете малко!

фре
29 август 2013 | 09:51

Даааам в UFC е пълно с практикуващи Винг-чун и подобни глупости, направо нямам думи от тая класация.

фото редактор
28 август 2013 | 20:13

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

LLC
28 август 2013 | 18:06

Много добро!