Най-страшните истории на гинеколога

Има много малко хора, които биха искали да знаят какво наистина се случва от при гинеколога. Това страшно пространство е като черна дупка, информационно затъмнение и още много други. Не желаете да знаете нещо за него, отказвате да стиснете ръката на човека, който се опитва да поправи щетите и още много други. И докато се опитвате да избягате от идеята, ние открихме изповедта на гинеколози в Reddit, които ще ви накарат да се замислите в какво поставяте члена си следващия път. 

Работих като асистент в такъв кабинет и трябва да призная, че най-зловещия ни пациент беше млада дама, която не беше минавала през дамата поне една седмица. Гащите ѝ бяха в петна, а след като се съблече, ароматът покоро изцяло кабинета. Причината за посещението беше трудност при опитите за забременяване. Дамата искаше да замразим яйцеклетки за всеки случай, както и да направим преглед. Гинекологът наистина беше изключително смел човек. А по време на прегледа дори ни обясняваха колко лесно може да се убие човек и тя самата знаела как да направи това. 

Най-страшното ни преживяване беше затворничка, която имаше толкова обриви и пъпки по половите си органи, че беше невъзможно да определим някои анатомични структури от тялото ѝ. Всичко беше покрито и дори не исках да я докосвам!

Баща ми е гинеколог и ми разказа как е имал пациентка с  трич (зелена течност, която излиза от нея след секс), която освен всичко е вече заболяване от няколко месеца. Предписва ѝ антибиотици и я чака да дойде след една седмица за преглед. Тя се връща и продължава да е в същото състояние. На въпроса "Защо спря да взимаш лекарството?" отговорът е "Приятелят ми наистина харесва вкуса!". 

Имахме пациентка, чийто косъм се е забил и започнал да расте навътре, формирайки доста сериозна и голяма пъпка. Резултатът наистина е грозен, а докторът нямаше особен опит и докато изтискваше съдържанието, натисна малко повече и опръска цялото си лице. Аз трябваше да държа дамата, за да не стане, както и да я успокоя, защото неудобството е огромно!

След поредната успешна операция в спешното отделение, бях повикана да асистирам на гинеколога, който се опитваше да извади марля от вагината на пациентка. Нямах нищо против и започнах да асистирам. По пътя проверих картона и се оказа, че дамата е била на преглед преди повече от  3 седмици. Познайте какво извадихме от нея? 3 мръсни и подути тампона, които са останали там след цикъла. Работя от 7 години в спешното отделение, но никога, ама никога не съм виждала нещо подобно. Все още се чудим как не е умряла от натравянето. 

Една жена се обади в поликлиниката и помоли да се запише, защото имала определени женски проблеми. Поговориха с доктора в кабинета, помолиха ме да подготвя кабинета за преглед. Щом дамата се съблече и легна, ние бяхме поразени като от химически облак. Докторът застана пред нейната вагина и видях как очите му се увеличиха няколко пъти. Оказа се, че това беше най-големият херпес, който може да има една жена! Огромните червени устни се допълваха от бяло течение, а клиторът ѝ изглеждаше като засмукан от кожата. След разтвора започнаха да излизат зелена и черна слуз, за която аз нямах обяснение. След като се оказа, че тя има четири постоянни партньора и ясно осъзнахме, че живее с 4-мата едновременно, предложихме всички да дойдат да се прегледат, защото категорично са болни. От какво? Очевидно двойното проникване не е добра идея, особено без предпазни средства и особено с идеята за смяна на ролите. 

Докараха ни проститутка, която се свлякла на улицата. Трябваше да ѝ поставя катетър, но щом отворих краката ѝ, видях къде държи оборота. От вагината ѝ изпаднаха доларови банкноти и монети. Очевидно портфейлите не са особено предпочитани в момента. 

Докато съпругът ми беше на специализация в Бразилия, той ми разказа за 2 много зли случая:

1. Една жена идва в болницата и се оплаква от много неприятна миризма. От нея успяват да извадят цели 3 презерватива, които са останали в нея. Последният път, когато приятелят ѝ е използвал презерватив е било преди месец. Отлежавали са доста.

2. Същото оплакване, идва време за преглед  и се откриват няколко парчета от разлагаща се шунка. Според бразилската митология, ако оставиш месото в себе си и после го сготвиш на един мъж, той ще е завинаги с теб. Ето сега вече не вярваме на нищо сготвено от жена. Какво ли правят влюбените готвачки, какво?

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!