Най-забавните и глупави начини за превоз на наркотици

Производителите на наркотици отдавна играят с властите на котка и мишка. Тонове от опиатите циркулират из земното кълбо, докато стигнат до крайния потребител. Разработката на канали, тренирането на хора в мулета и търсенето на лоялните хора за този вид бизнес, са само малка част от нещата, които трябва да се случат. Американските граничари редовно се изправят пред своите опоненти, вдигайки вежди пред изключителната глупост на някои дилъри. Повечето случаи са документирани и препоръчваме да не се опитваш да ги използваш, ако си водеща фигура в трафика. Щом ги виждаш на снимка, значи вече не са толкова добри! 

В гънките на корема

Повече от ясно е, че говорим за дете на американската хранителна индустрия. Жена с наднормено тегло е бил спряна през 2009-та година за рутинна проверка. Мадам М.И. е лежала в затвора за притежание на наркотици и решила, че дозата ще стои прекрасно в гънките на корема й, докато останалите не гледат. Хваната е, когато полицаите били задължени да направят рутинната проверка на тялото. В такива моменти напомняме, че има ползи от аналния секс, ама кой да слуша! 

Статуя на Христос

Кой би се усъмнил в религията, Тома направи тази грешка и получи прякора си до края на света, а граничарите поемат риска и слагат главата в торбата, осъзнавайки, че чупенето на статуята ще доведе до сериозни последици. През 2008 година, властите използват всичките си кучета на поста, за да проверят статуята. Оказва се, че спасителят е изработен от гипс и 3 килограма кокаин. 

Артилерия

Къде куца основната стратегия на всеки дилър? Опитва се да премине границата със стоката, а има много по-лесен начин - просто да я прехвърли. Инженерната мисъл на някои мексиканци е помогнала за създаването на това въздушно оръдие, което се монтира за двигателя на автомобила. Дилърите са изстрелвали до 13 килограма през високите огради. Има само една подробност - превозвай по-дискретно снаряжението! 

Подводницата

Капитан Немо е бил една от най-гениалните идеи на Жул Верн, който буквално предсказал бъдещето. Никой не вярвал, че може да съществува кораб, който да потъва и отново да изплува на повърхността, но днес историята е много по-различна. Подводните лодки са навсякъде и Гватемалската армия започва да се поти в издирването на самоделки в международни води. Идеята за подобен превоз изобщо не е лоша, но обучаването на персонала и сглобяването отнемат твърде много време. В тази малка подводница са присъствали около 10 тона кокаин или годишната доза на Чарли Шийн. Никой не е казал на моряците, че бобът може да изиграе много лоша шега. 

Импровизиран мост

Високите огради остават предизвикателство, а и с модерната технология е повече от абсурдно да се надяваш, че ще можеш да минеш от другата страна, без да бъдеш забелязан. Опитай се да го обясниш на шофьора, който решил да си направи самоделен мост, за да мине над огражденията. Граничарите казват, че са го забелязали веднага, но поискали да се позабавляват и не бързали с ареста. 

Катапулт

Работил е за римляните и отдавна е се е наложил във военната история като елемент, който не трябва да се подценява. Прецизността на компютрите и барута го изместват бързо, но спокойно може да се използва за транспортиране на големи пакети. Всичко друго е въпрос на координация и желание!

Инвалиден стол

Никой няма да подложи човек в неравностойно положение на щателен преглед, но кучетата не могат да изключат своя инстинкт. Това е столът на 19-годишен мексиканец, който изведнъж проходил, направо тичал, докато гардовете не го повалят. Под стола му се намирали няколко килограма кокаин и сме сигурни, че не са били точно за лична употреба.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!