Нов закон в градския транспорт

Добри новини за столичани, вече няма да има мръсни хора, които си говорят сами в автобуса. Това споделиха колегите от Profit.bg. Разгледахме старите наредби на градския транспорт, които забраняваха почти същото, но с леки разминавания. В края на септември, контролата ще може да свали всеки нечистоплътник с букет от аромати. Дали трябва да се радваш или да плачеш? Разбери в следващите редове! 

1. Задушаващата смърт

Това е явление, което е било описано за първи път в 280 и почти всички трамваи. Първото голямо премеждие, в което сме се качвали е тролей 18-ка. Там усетихме, че сме от различни породи. Същото изпитват и всички нормални хора, които не чакат да стане неделя, за да усетят приятния трепет от топлата вода. Сподели своята най-ароматна дестинация в коментарите. Всички родни закони са прекрасни на хартия, докато не трябва да влязат в употреба. Те няма да важат за следните индивиди. 

2. Лица от малцинствата

Сигурни сме, че се досещаш за конкретни. Не искаме да дискриминираме никой, но истината е, че въпросните се усещат от няколко километра. Сега си представи озлобената лелка в критическата, която ще се изправи срещу редица побеснели братя от автобус "78", "72" и всички, които ходят до Орландовци. Зрелището е гарантирано, докато не чуеш по новините, че роми се "защитили" от контрольорка, която им нарушава правата. Виждал си го много пъти, не е нещо ново за теб! Гарантираме, че тези отпадат, а синузитът не ги познава! 

3. Скитниците

Не ги осъждаме за това, че са стигнали до това положение. Има много възпитани хора сред тях, които не заслужават грубо отношение, но са огромна рядкост. Недей да страдаш за човека с кашоните и неговия въображаем приятел, те ще са там и ще ги надушиш. Империята ще има частичен успех с тях, защото имат някаква съвест и респект към авторитета. Очаквай ги в следващия автобус. 

4. Хората с гости от други планети

Това е историята на жената, която ближе непознати, на усмихнатия човек с жена му - половинка гроздова, и на много други. Те са редовни абонати и получават зелена карта. Някои са артисти и заслужават бляскава кариера в Холивуд, а други се возят с цяла компания, един яде лепило и никой няма билет или карта за проверка. Ти не би участвал в това социално забавление, а не трябва да забравяме, че поне един от тях носи отвертка в джоба. 

5. Бачкаторите

Това са всички хора, които работят гадната мръсна работа. Тук влизат всички в строителството, хамалите и онези, които наистина се потят, за да си изкарат хляба. Идва и този въпрос, ако работят на място, което не разполага със санитарен възел, трябва ли да вървят пеша? Хората от тази социална група ще бъдат приканвани да слизат от автобуса и вероятно ще го направят, защото имат доста съвест. 

Не сме мазохисти! И наистина искаме да се возим в чист автобус, който не те връща към спомените с вкиснатия таратор. Просто се приготви за невероятните хитове от рода на "Нямам баня, къде да се изкъпя? Ще ти покажа къде живея!", "Това е дискурминация, ще се оплача във Вартбург!" и още много други. Нали знаеш "Законът е врата в полето и само глупакът я използва!". Очаквай продължението през октомври!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!