Нови възпитателни висини в Благоевград

Благоевград официално може да се превърне в следващата снимачна площадка на Game of Thrones, след като местните жители доказаха, че отдавна са осиновили практиките на Ланистър. Според районен съд - Благоевград е заведено дело, вкоето 14-годишно момче ще съди леля си и баща си, за "унизителна сексуална гавра". Актът се случил преди 3 години, но младежът решил да проговори сега. Все още не разбираме какви могат да бъдат взаимоотношенията между леля и баща, но очевидно Благоевград е изключително разкрепостен.

Дайте малко алкохол на леля Мария и гледайте какво може да направи с малолетните. От друга страна, таткото също присъствал на "свещения акт" и после се възползвал от (не сме сигурни каква е родствената връзка, но лелятата трябва да е сестра, следователно) от сестра си. Според грешниците, този акт трябвало да помогне на вече 17-годишния младеж да стане мъж и да се подготви за бъдещите срещи с жени, вместо това, доверявайки се на статистиката, неговите роднини са причинили доста сериозни проблеми. Законът предвижда около 6 години лишаване от свобода, което според нас е изключително малко. В такива моменти се надяваме, че други родители няма да приемат тази форма на възпитание, все пак Ланистър дават цяло кралство, а в Благоевград не сме сигурни какво се дава. 

 

Напомняме на нашите читатели, че никога не са сами и в такива случаи могат да сигнализират за подобен тормоз на горещи телефонни линии с номера:

0800 1 8676

02 981 7686

А линията за деца е:

116 111

Не се колебайте да сигнализирате и на телефона за спешна помощ  - 112. 

Източник: Fakti.bg

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!