Някои готини албиноси в природата

Природата може да изненада всеки учен, който вярва, че знае всичко за света. Такъв пример могат да бъдат албиносите, които винаги разрушават очакванията на генетиката и ако махнем научните експерименти, те могат да бъдат изключително интересни за наблюдение. Виж някои от най-изненадващите и документирани видове в животинската история. Според учените са рядкост, защото всичко със светли цветове се излага на по-голям риск и може да се превърне в жертва в средата, която обитава, но все пак съществуват.

Кобрата албинос

Тези влечуги отдавна се опитват да изгонят всеки смел човек от джунглите. Обожaват топлите места като радиаторите на колите, палатките и спалните чували. Отровата им може да бъде изключително жестока, но няма никакви разлики между обикновената кобра и албиноса. Разбира се, това е много трудно за обяснение, когато тази гад се изправи срещу теб. 

Коала

Тези са най-застрашени от подобни изпълнения по ред причини: първо стават жертва на годишните изсичания и второ, което е по-страшно, умират от удушаването на всеки турист, който отиде да посещава зоопарк в Азия. Провери какво се случва на обикновените в YouTube и ще видиш за какво говорим. Подобна Коала може да спечели само вниманието на повече туристи. 

Прилепът

Признаваме, че уважаваме само Батман, а всички останали летящи същества могат само да ни психират. Тези просто нямат късмет и продължават да изглеждат като същества, които са напуснали ада, дори и в бяло. Може да е малък, но е достатъчно зловещ. 

Скункс

Американците не ги обичат особено много, след като станат жертва на комбинацията от аромати, които напомнят на любимия букет на Буковски - алкохол, пот, алкохол, пот и евтино вино. Не е научно доказано, но откривателят на албиноса казва, че животното е пускало още по-зловеща есенция от очакваното. Не му завиждаме. 

Охлюв

Открит е от французин, който вярва, че животното е албинос, но никой не е успял да открие разликите, освен бледата черупка, която може да се образува от липса на някои хранителни вещества. Съжаляваме, но не открихме снимка.

Делфинът

Очевидно не са бели, а розови. Албиносите от този вид сигнализират, че липсват определени пигменти в кожата им, което ги прави изключително слаби срещу слънчевата светлина. Можеш да го видиш в зоопарк в Индия, където прекарва по-голямата част от времето си на сянка, за да не пострада от горещото слънце. 

Разказвали сме ти историята за албиноса тюлен, който няма особено голям късмет, след като родителите му го оставят, защото е различен от останалите. Красивите му очи показват само, че ослепява прогресивно.

Лъвовете нямат проблеми с различните от тях, стига да бъдат добри бойци, а този албинос е. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
26 февруари 2014 | 16:29

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

hunt
25 февруари 2014 | 18:06

Прилепчето е размазващо готино :) А лъвът, разбира се, е лъвица.