Някои интересни трикове на Фейсбук

На днешния ден точно преди 10 години Марк Закърбърг пуска сайта TheFacebook.com от стаята си в общежитието на Харвард. Тогава той едва ли е предполагал, че дава живот на онлайн компания, която ще се превърне в неделима част от живота на почти всеки интернет потребител. Facebook претърпя доста бурно развитие през тези 10 години, което пък направи Закърбърг един от най-младите милиардери в света, а всеки втори човек в света, които ползва интернет, е потребител и на социалната мрежа.

Вижте няколко известни и не толкова известни факти и трикове за Facebook през годините, подбрани от Daily Mirror и Think Digit: Знаете как да „харесвате“, да сръчквате, да поствате и да споделяте, но знаете ли как да обърнете Facebook наобратно? Или какво е общото между социалната мрежа и Ал Пачино.

Вижте няколко неща, които може би не знаете за Facebook.

Пиратски Facebook

Ако отидете на Настройки>Език и изберете English (Pirate) ви предстоят доста интересни моменти. "Home port", "Captain's Log" и "Bottle o' messages" със сигурност ще освежат вашия News Feed. Когато пък ви омръзне, просто можете да "Напуснете кораба."  

Facebook наобратно

Инженерите във Facebook определено са се забавлявали, когато са задавали възможностите за избор на език на сайта. Ако "Пиратския език" не ви харесва особено, тогава можете да се посмеете с "Facebook наобратно" или да си направите шега с приятелите си. Отново на настройки за езика можете да изберете English (Upside down), за да обърнете Facebook наобратно. Буквално.

Белязаният Facebook

Преди редизайна на Facebook през 2007 г. заглавната страница на социалната мрежа е съдържала стилизирана снимка на младия Ал Пачино. Не е ясно дали Тони Монтана знае, че неговият образ е бил използван.

F***book

Британската Лора Майкълс създава групата "I Need Sex" през 2008 г. В рамките на 10 минути тя вече има 35 члена и привлича общо 100 мъже, като тя твърди, че е спала с 50 от тях. Майкълс се самообявява за "прострастена към Facebook секса" и казва, че групата й помогнала да "задоволява собствените си желания“. 

Виж всички останали тук!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
04 февруари 2014 | 18:01

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g