Някои от най-популярните целувки в историята

Целувката и до днес се смята за изключителен, интимен и много социален акт между двама души. Докосването на устните може да бъде впечатляващо по много начини и лично за всеки, но това не означава, че историята не е документирала някои от най-важните моменти. В кратък научен труд ще се опитаме да проследим някои от тези моменти и се надяваме, че до края на деня ще можете да отпразнувате тази дата.


Целувката на Корлеоне

Във втората част на "Кръстника", можете да видите целувката на Майкъл, с която ясно показва, че знае за предателството на брат си. Италианската мафия винаги е била по-интимна в съобщенията, но и до днес смятаме, че и кратък смс би свършил много работа, отколкото целувка, ама това е друга тема. Важното е, че Фредо щеше да гостува на рибите, след като успя да разбие сърцето на Майкъл. Ако липсваха пистолетите, този филм щеше да е просто епизод от "Дързост и красота". 

""Още няма да я целувам!" казал принцът и слязъл от спящата красавица."

Целувката на Бритни и Мадона

И двете са имали доста проблеми с властите, обичат да си пудрят носа и категорично не знаят кога трябва да спрат с публичните изяви. Целувката между Бритни и Мадона трябва да се документира като тихата победа на перхидрола в американската култура. Интимността на сцената никога не е била чужда на американската аудитория, следователно ще продължаваме напред! 

"Целунах я страстно по устните, тогава тя изненадващо сви бедрата си и ми счупи очилата!"

Най-дългата целувка

Когато вашата интимна партньорка сподели, че не я целувате достатъчно и дори не покривате изискванията за времева дължина, редно е да изпиете литър вода и да счупите рекорда на Гинес. Най-дългата документирана целувка е с дължина от 58 часа, 35 минути и 58 секунди. Благодарение на една по-страстна двойка в Тайланд, мъжете все по-често ще трябва да се лигавят като развълнуван кокер шпаньол пред консерва. Рекордьорите получават и награда от 3000 долара и два диамантени пръстена. Толкова малко за 58 часа? Животът е несправедлив! 

"Какво казал пернишкия Исус на 12-те монтьори?

- Тази вечер някой ще ми кара Golf-a без разрешение и след три дни ще рециклирам турбото!"

Най-целуваната статуя

Тя се намира в Италия и сигурно e била интимна с повече жени от всеки друг. Причината се крие в легенда, която гласи, че след целуването на римския войник, жената ще може да открие своя любим и да живее щастливо до края на дните си. Легендата започва от 18 век, а римският легионер може да се похвали като статуята, която е целунала 5 милиона жени. Няма информация за щастливи бракове, но надеждата умира последна. 

Целувката на Брежнев

Руският вожд отдавна се слави като страстен последовател на целувката и по време на управлението си е пляскал по някоя друга мокра целувка на останалите лидери в соц. блока. Интимност от този вид може да се таксува само със скромните пет тона нефт. П-р Марков заявява, че вече се целуваме безплатно с всеки и практически не сме толкова желани, ала искаме да обърнем внимание за една целувка, която започва да краси и берлинската стена. Страстната целувка с Ерих Хонекер се появява като карикатура върху стената и се превръща във форма на една от най-убийствена любовни афери, поне това пишат авторите, които са намерили място на фасадата. 

Целувката на Юда

Една от най-висшите форми на предателство в света е извършена именно с целувка и по тази причина започват да се появяват и всички съмнения, когато жената стане по-интимна и нежна към нас - обикновено е на финансови проблеми. Целувката на Юда е синоним на предателството. Чували сме и за много други забранени целувки в троянския манастир, но това не е библейско, ако трябва да цитираме йеромонах Кирил.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
06 юли 2015 | 13:47

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g