Откриване на подаръци!

Митът за Дядо ти Коледов е развенчан! Поне във Великобритания - там почти всеки трети пълнолетен британец знае какво ще получи за Коледа - защото предварително е разузнал подаръка си, според ново изследване.

Проучването сред 1 000 пълнолетни британци, извършено от застрахователната компания показва, че 37 % от жителите на Острова признават, че претърсват домовете си, за да открият своите подаръци, и от тях осем от всеки 10 успяват в начинанието.

"Като оставим настрана децата, изглежда дори възрастните са очаровани от идеята какво Дядо Коледа би могъл да им купи и опазването на тайната е голямо предизвикателство във всяко домакинство", според управляващия директор на застрахователя Пол Мадикот. Един от всеки петима навършили пълнолетие британци разкъсва опаковъчната хартия достатъчно, за да е в състояние да разбере какъв е подаръкът и един от 20 признава, че разопакова изненадата изцяло, сочи изследването.

Освен това въпросното изследване установява, че мацките са доста по-любопитни от нас! Цели 40 % от женорята споделят, че претърсват за подаръци, сравнено с 33 % от мъжете. Жените обаче са и по-откровените, като 1 от всеки 20 споделя с приятеля или съпруга си, че са видели в аванс подаръците си.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!