Отмъщението

Отмъщението е ястие, което се сервира студено. Това трябва да си научил от най-различни книги, филми, музика и други платформи на забавлението. Наистина е много готино, когато минеш през най-красивата приятелка на бившата. Някои се радват на кармичното отмъщение, когато любимата си хване по-грозен приятел. Така реагираме ние на новината (виж долу)! 

Ще ти покажем най-добрите моменти, в които майсторите на "връщането на жеста", творците на наказанието и т.н. си отмъщават на света за несправедливостите. Всеки човек продължава да запълва списъка с хора за убиване. Виж част от възмездието за онези, които си получиха заслуженото! 

1. Спамърът

Царят на всички дразнещи мейли и други реклами се казва Алън Ралски! Това е откачалката, която пуска тонове спам на всички потребители в света. Неговата работа е да разпраща най-различни оферти и измами, но с модерните технологии не се е налага изобщо. Ралски е успял да изгради система, с която да разпространява важна и не толкова важна информация за секунди, което го поставя в учебниците по икономика. Ти си мислиш, че той живее нещастно и няма друго занимание, но истината е, че човекът става богат след няколко месеца. Живее в жилище със 743 квадрата и изобщо не се вълнува от раздразнението ти. Кармата е кучка, както и много от потребителите му. Те откриват адреса на спамъра и всеки ден започват да му изпращат по едно писмо (от оригиналните, в плик). Пощата на Ралски не издържала от хилядите писма, които се изсипвали. През 2009 година се признава за виновен и влиза в затвора за 51 месеца. Спами ме сега, к*чко!

2. Пътят на самурая

Том Круз може да си гледа работата, защото не е видял нищо от хората, които дават вдъхновение на Лукас за Star Wars. Самураите са имали една основна задача - да пазят своя господар и да отмъстят за смъртта му! Асано Наганори наема 47 самурая, които му служат вярно. За жалост се случва конфликт на интереси през 1701 година в Токио и Наганори е съсечен от Кира Йошикана. Същият следобед, позорът принуждава 46 от самураите да направят сепуку! 47-ят решава, че ще отмъсти за господаря си и чака цели две години, преди да успее да се внедри в покоите на Йошинака. Там приканва врага да си направи сепуку, но Кира отказва и губи главата си. Последният самурай носи главата на убиеца и я поставя пред надгробния камък. Има две версии за края на историята: отмъстителят прави сепуку или е помилван, но никой не знае истината.

3. Отмъщението в песен

Един от най-гадните моменти за всяка група е пътуването. Трябва да носиш всичката озвучителна техника и най-често да преглъщаш със стиснати палци, докато музикалните инструменти минават през проверката и по-късно се товарят в самолета. Подобен проблем се случил и на канадската банда "Sons of Maxwell", които започвали своето турне. Компанията, която трябвало да покрие билетите се казва "United Airlines". Творците видяли мърлявото отношение, с което персоналът се отнесъл към оборудването. След полета станало ясно, че една от жертвите е китара Taylor за 3,500$. Дейв Каръл решил да се оплаче и прекарал цели девет месеца в разговори с горещата линия, попълване на жалби и реставриране на китарата, която коствала 1,200$. Накрая съдил United Airlines и изгубил делото, защото не можел да представи китарата в съда. Разгневеният музикант решил, че ще си отмъсти и написал песни с името "United Break Guitars". За по-малко от месец имал 4 000 000 посещения. След няколко дни от първото пускане на клипчето акциите на United Airlines падат със 180 милиона долара или с 10% по-малко. Да ви изпеем една песен?

4. Хоули Крипън

Човекът е бил добър лекар и имал красива оперна певица. За жалост се оказало, че човекът имал и друга любов, за която не споделил. Кора Крипън решава, че ще напусне мъжа си и ще вземе всички спестявания, които били основно нейни. Малко по-късно изчезва, а докторът продава всичките й бижута и освобождава квартирата си, за да отпътува към новия живот в САЩ със своята любовница. На всички останали казва, че отива при жена си в Лос Анджелис, където ще участва в серия представления. Никой не повярвал и Скотланд Ярд се намесват в играта. В дома на Крипън са открити останки от тяло в килера. През 1910 година, докторът е обесен за убийство. През 2007 година е доказано, че тялото не е на жена и няма нищо общо със съпругата. Експерти твърдят, че убиецът е успял да унищожи всички следи, но въпреки това е обесен! Карма, а?

5. Жената-резачка 

Използваме буквалния превод! Лорена Бобит е една от много малтретирани жени у дома си. Нейният мъж е бил по-специален и преди любовната игра е имало бойна игра, а след нея тупан-техно! Историята продължавала с години, докато жената не взела нещата и кухненския нож в свои ръце. Изчакал съпруга си да заспи и отрязала гордостта му. След това се качила в колата и изхвърлила ненужният товар. В съда повтаря, че не си спомня да е извършила това. Полицията открива "гордостта" на съпруга и в болницата се зашива отново. Разводът е през 1995 година. Лорена става адвокат и започва да води дела срещу съпрузи, които малтретират жените си. Нейният бивш съпруг е осъден от нея след няколко години за сексуален тормоз! Първо го обрязва, а после го вкарва в затвора! 

6. Антъни Стокълман

Той е обвинен за убийството на 10-годишната Кати Колман. Властите открили изключително много доказателства и веднага задържали убиеца. Стокълман признава, че е виновен и пропуска смъртната присъда. След присъдата е изпратен в Уабаш Валей, където трябва да излежи доживотната си присъда. Единственият проблем е, че властите не се сещат за другия Колман, който лежи в същия затвор. Убиецът се сдобива с прясна татуировка на челото с надпис "Отмъщението на Кати". 

7. Клането в Дахау

В края на април 1945 година американските части влизат в баварския град Дахау. Войниците откриват влаковете композиции с 2 310 трупа. В проява на агресия залавят всички германски офицери, които идват да се предадат. Те нареждат 75 германски войника пред стената и ги съсичат с картечница, а 11 СС офицери са убити на различни места в лагера. САЩ покрива този инцидент, но през 2001 година разсекретява информацията за клането.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
J
14 март 2013 | 13:50

Момчета, каква е тази статия, какъв е този превод, какви са тези изречения? "Неговата работа е да разпраща най-различни оферти и измами, но с модерните технологии не се е налага изобщо." - Що за словоред?!?! Преводът е под всякаква критика!

Печели Пари Онлайн
29 януари 2013 | 11:53

w w w . i c o n b u x b g . a l l e . b g >>>>>>>>>>>> Печелете "ДОЛАРИ, ЕВРА И ПАУНДОВЕ" за 15 МИНУТИ на ден. За повече инфорамция посетете посочения по-горе сайт. Посетете един от най-посещаваните сайтове през последните няколко месеца за печелене на пари. Сайта е посетен над 27 200 пъти и харесан от 14 000 потребителя във Фейсбук.