Първите мигове на кастрираната котка

Животът с домашни любимци никога не е лесен, особено ако се наложи да отидете до ветеринаря и да кастрирате котката. Изпитваме огромно състрадание от мъжка гледна точка, докато гадината не реши, че може да се облекчи в обувките Ви. Предполагаме, че подобни грехове има и Майло, който е минал най-голямата трагедия на живота си - кастрацията.

Собствениците били доста развеселени от животното, когато се съвзело от упойката. Шокът е бил доста голям, защото той е викнал с пълно гърло, след кратка инспекция. Собственикът Джон Рийд е успял да запечата момента в цели две снимки, които са напълно достатъчни, за да осъзнаете страданието на животното. След около час се оказало, че Майло е приел загубата и започнал да се занимава с единственото, което може да прави кастрирана котка - да се храни.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
smokeweed
25 юли 2015 | 20:22

Това освен ужасно мъчение за животното е и срещу природата . Не правете това .

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
25 юли 2015 | 18:29

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

христо христов
25 юли 2015 | 17:09

аз лично се почувствах доста кофти....но изборът на кастрация беше единственния вариант...до последния миг се колебаех какво да предприема...