Пирсиг е най-смелият човек

Винаги сме смятали, че човек трябва да бъде упорит. В противен случай си се предал, преди битката да е започнала. Знаем, че е много лесно да говорим, защото си нямаме представа, но ще ти покажем един специален човек, който е успял да издържи на цялото мъчение. Запознай се с Робърт М. Пирсиг. Той е написал "Дзен и изкуството да поддържаш мотоциклет". Книгата е много приятна и влиза под кожата на всеки, който иска да кара мотор.

Това е книга, която трябва да прочетеш и ти гарантираме, че ще разбереш хората, които често се описват като "донори на органи". Това е книга, която се превръща в културна икона на литературата. И сега идва най-важното. Тази книга е била отхвърлена от 121 издателства. Представи си как се е чувствал човекът? Разбира се, едно издателство я издава и я печата в продължение на месеци, за да бъдат продадени 5 милиона копия и същата да се озове в рекордите на Гинес. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Смууткриминал Джексън
02 юли 2014 | 16:18

Това е най- интересната, завладяваща и смислена книга, която съм чела през живота си!!! Браво на автора и му пожелавам и занапред да пише такива интересни, завладяващи и смислени книги и дано издателствата да му ги печатат с желание, а не да се правят, че разбират от хубави книги!!!

Печели Пари Онлайн
02 ноември 2013 | 12:34

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g