Прекарваме една година в гледането на жени

Всяка жена заслужава един специален мъжки поглед. Средностатистическият българин знае, че тук се раждат истинските изкушения и игнорирането им е просто невъзможно. Учените са успели да изчислят, че средностатистическият мъж гледа жени около 43 минути на ден и гледа около 10 различни жени. Това означава, че всяка година прекарваме 259 часа в гледането на жени или 11 дни през годината. Сметките показват, че гледаме жени около 11 месеца и 11 дни на възраст между 18 и 50 години. Изследователите не са пропуснали и противоположния пол, защото се оказва, че жената гледа около 6 непознати за скромния период от 20 минути на ден. 

Това означава, че дамите се любуват около 6 месеца за същия времеви интервал. За потвърждаване на думите, учените са използвали скрити камери в магазини, барове и нощни клубове. Проучването показва, че и двата пола се радват на вниманието от противоположния поглед, мъжете са с 19% по-либерални от жените и признават, че се чувстват щастливи, когато погледите спрат в тях, за разлика от дамите, които са само 9%. 16% от дамите се чувствали неудобно, докато 20% се засрамвали. 40% от дамите потвърдили, че първо гледат очите на мъжа, докато същият процент мъже се привлича най-често от фигурата. Разглеждайки цялото изследване, стигнахме до заключението, че имаме поне 11 месеца пълно щастие. Нямаме версия за останалото време! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
anton
04 януари 2016 | 00:14

43 minuti za 24 chasa... tova ne e istina

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
02 януари 2016 | 16:00

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg------------>ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE