Руските паранормални явления

Русия винаги ще остане страната с най-много тайни. Едва ли има някой, който може да знае всички тайна на братушките. Те са изобретателите на най-интересните военни експерименти, които по-често са опасни за военния персонал, отколкото за врага. Показвали сме ти екраноплана, първите бомбандировачи с атомно гориво. Малко хора знаят, но Русия има твърде много документирани случаи за връзки с извънземни, паранормална активност и какво ли още не. Виж най-интересните случаи, за които няма официална версия.

Владимир Ковальонок

Той е ветерен-космонавт, който разказва за множество срещи и забелязване на неидентифицирани летящи обекти. Той твърди, че е виждал странните обекти през 1981-а година, а след това, обектите изчезват с красива и ярка експлозия.Космическата станция МИР също е документирала интересни явления. Владимир твърди, че Байконурският Космодрум е привличал и други интересни посетители. Много малко хора от това време се откриват, за да говорят.

Челябинският метеор

Той свети по-ярко от 30 слънца и е най-големият метеор след този, който се разбива над Тунгуска през 1908-а година. Това е доказателството, че подобни метеори не могат да бъдат изчислени и следователно няма гаранция, че градовете са защитени. Седмица по-късно, местните забелязват друг феномен, гигантска светлина се появява над нощното небе. Критиците твърдят, че това е отражение на сградите в мъглата. Изборът отново е твой.

Новите видове

Виждаш го на снимката. Това чудо е открито на източните брегове от руски войници. Биолозите твърдят, че това не е вид риба, но удивително много прилича на смеска между алигатор и крокодил. По останките от кожата има и следи от козина. Смята се, че може да бъде вид воден динозавър. За жалост, находката е взета от военните и нито един цивилен учен не е имал достъп до животното. Според снимките, това може да е скелет на голям кит Белуга. Въпреки това, някои смятат, че това е друго същество, което няма нищо общо с кита. 

Съветският Розуел 

Това е съветската военна база Капустин Яр. Руснаците твърдят, че техен МИГ е бил нападнат от извънземен кораб. По чист късмет, пилотът успял да свали извънземното, а корабът се е разбил. Останките от него са прибрани веднага от военните и според някои местни, базата има продължение и под земята. Съветските инженери започват да възстановяват кораба, а малко по-късно, космическата програма на руснаците е активирана. Историята много напомня на американската, докато не излиза документ от КГБ (написан през 1989-а година), в който се твърди, че зоната е била посещавана от извънземни. НЛО-то е летяло няколко часа над базата и след това е изчезнало. Има няколко офицера, които потвърждават една и съща версия. 

Жената, която владее телекинеза

Мадам Кулагина е позната на света като Нина. Тя е била сержант в танкова дивизия. Военната и кариера приключва, след като е ранена. Жената се жени и има здраво семейство, преди да получи своите специални сили. От 60-те години до 90-те, когато умира, Калугина става известна със своите паранормални сили. Тя можела да лекува хора, да вижда цветове с пръстите си и да казва на хората какво имат в джобовете си. Най-известното й умение е да премества предмети със силата на мисълта. 

Тя е била подлагана на милиони изпитания от руските учени, но нито един не е успял да я обвини в измама. В един от експериментите тя успява да обели варено яйце, да раздели жълтъка от белтъка и да ги постави в два различни съда, без да докосва яйцето. Тя никога не е можела да направи нещо повече със силите си, защото те отнемали огромна част от енергията й. Някои смятат, че това е измама и жената е използвала въжета, за да мести предметите. Американците смятат, че всичко е фабрикувано, за да ги плаши по време на Студената война. 

Космическата армия

Не можеш да бъдеш сигурен в нищо. По тази причина, братушките изграждат своята първа космическа армия. Задачата на армейците била да бъдат в пълна бойна готовност, когато сателитите им сигнализират за НЛО. Руснаците задържали малката армия в продължение на години, но в последствие признали, че не са сигурни, че могат да издържат на атака от космоса. Всички да вдигат своите Battle Cruiser-и и да влизаме в битката! 

Чернобилската черна птица

Това е мистичното същество, което е било видяно от много малко хора. Същите признават, че е срещано в гората и много напомняло на голяма черна птица с огромни криле и кърваво червени очи. Тези, които го видели, имали мистериозни телефонни обаждания и били преследвани от кошмари всяка вечер. Когато избухва реакторът, оцелелите разказват същите жестоки истории за огромна черна фигура, която летяла над реактора. След инцидента, никой не я видял повече. Нека взривим нашите реактори и проверим дали ще се покаже, а? 

Виковете на ада

Какво се случва, когато геолозите започнат да копаят в Сибир? След 14,4-я километър в земната повърхност, в дупката се усетила температура от 1093 градуса по Целзий. Нищо не може да живее на тази температура, но геолозите и д-р Азаков казват, че са чували човешки викове. Геолозите казват, че след първата вечер и достигането на дупката, виковете започнали да се чуват а в небето било изписано "Аз победих". Всичко звучи твърде фантастично, но истината е, че температурата в дупката не минава повече от 82 градуса по Целзий. Цялата история по-горе остава украсена от медиите, които търсели интересна сензация. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели пари онлайн
05 декември 2013 | 16:25

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

LLC
05 декември 2013 | 13:13

Впечатляваща статия!