Руснаците са пристрастени

Руснаците държат много рекорди, но не си чувал за този. Има град в Русия, където 20% от населението са пристрастени към хероин. Всичко започва през 1979 година, когато руснаците окупират Афганистан и започват 10 годишната война. По това време започва и продажбата на афганистанския опиум, а парите се използват за оръжия. 

Русия е най-близко до врага си, а границата е по-дълга от разстоянието между Ню Йорк и Лондон. Охраняването на такова голямо пространство е повече от невъзможно и наркотиците минават без никакъв проблем в Русия. Новокузнецк се намира близо до границата на Казахстан и един от градовете с най-голяма промишленост. Предполага се, че каналът за разпространение е бил най-силен там, защото 20% от града е пристрастен към опасния наркотик. Правителството не поддържа центрове за рехабилитация и само частни фирми инвестират в такива приюти. 

Еволюцията не пропуска града и там вече има нов наркотичен хищник със страшното име "Крокодил". Този наркотик предизвиква обриви, които са подобни на крокодилските. Може да се приема през очите или да се инжектира директно във вените, но при грешно инжектиране създава такъв обрив! Този вид е по-евтин от хероина и набира доста голяма популярност сред местните жители.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
фото редактор
30 септември 2013 | 10:57

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

Lilly
15 октомври 2012 | 10:10

Back in socohl, I'm doing so much learning.

Sid
23 август 2012 | 16:49

при грешно инжектиране вика xDDD момче като зимаш крокодил, след месец-два органите ти загниват и умираш като куче целия в такива обриви, няма нищо общо със начина по който го инжектираш.