Сам определяш цената на кафето си

И ето нещо интересно от света на кафеджиите. Запознай се с първото заведение, което има плаващи цени за клиентите си. Те не се определят от вида ти, нито от размера на банковата сметка. Собствениците са измислили много оригинален начин за таксуване. Всичко зависи от твоето възпитание, учтивост и добро отношение към хората. Ако си задник и просто кажеш "Едно кафе.", цената му ще бъде 7 евро. Ако се сетиш, че има една вълшебна дума, която прави много чудеса и рядко се използва, твоето желание ще звучи така "Едно кафе, моля".

Ще платиш само 4,25 евро. Тайната за най-евтиното и най-хубаво кафе в комбинация с голяма и широка усмивка от сервитьорката с още по-голямо и палово деколте ще ти струва само 1,40 евро. Трябва да кажеш: "Добър ден, едно кафе, моля." Всичко започва, когато хората от Ница идват на обед, за да обядват в заведението. Те са стресирани, ядосани и груби към служителите. Това накарало собственика да постави табелата с новите такси и да научи клиентите си на малко обноски. Една от сервитьорките споделя, че дори е наричана "Ваша милост", за да може да клиентът да получи малко повече мляко в кафето си. Искаме нещо подобно и в родните кафета.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Име:
13 декември 2013 | 21:48

За 7 долара кафето, тая сервитьорка с голямото деколте не знам още какво трябва да направи :D

Печели пари онлайн
13 декември 2013 | 17:45

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g