Сърдитата котка става рекламно лице

Любимата котка от всяко MEME ще влезе в бизнеса с котешки храни. Оказва се, че "Grumpy Cat" се казва Тардар Соус и ще бъде рекламно лице на няколко фирми, но най-добрата сделка си остава с Friskies. Котката се превърна в звезда за няколко месеца в интернет и има повече последователи от някои звезди в Холивуд.

Вече може да се похвали с интернет игра, а съвсем скоро ще има и филмова сделка. Тардар ще бъде рекламно лице на Friskies и ще получи доживотно членство в компанията, което означава, че ще се храни само с тяхната храна. Нейната кариера стартира на 15 октомври с видео клипове в мрежата по целия свят. Очаквай първата сърдита реклама! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
19 септември 2013 | 14:39

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

фото редактор
19 септември 2013 | 11:13

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!