САЩ прекратява употребата на Haarp

И една интересна новина от Аляска, преди няколко часа, американското правителство призна, че технологията Haarp е била използвана активно през последните няколко месеца. 

Американските учени са признали, че са експериментирали активно с оръжието в почти всички аспекти през последните няколко месеца. Haarp се е използвал изцяло за манипулиране на времето и дори са наблюдавани особени изменения в мозъчната кора на пострадалите от облъчването. В отговор на тази аномалия, Путин отвърна, че отдавна знае за съществуването на такова оръжие и дори го е тествал лично върху Ким Джон Ил.

Русия покани западните съседи към замразяване на проекта, преди страната да демонстрира военното си оръжие - реколта 2014 година. Американците публикуваха пълния списък с поразени цели и последствия, в които дори присъства България, както много вече подозираха. Препоръчваме да се запознаеш с всички атаки и при откриването на подобни симптоми, веднага да се консултираш с лекар или електротехник, което е по-наблизо. 

САЩ манипулира Мондиал 2014

Американското правителство успешно е насочило своите вълни към Бразилия, където националният отбор трябваше да блести тази година. Учени смятат, че бунтовете в страната също са били дело на адската машина, защото американците отдавна искат да бъдат домакини на световно първенство. "Искаме отново да бъдем домакини и да забавляваме местните жители, практически имаме само един SuperBowl и след това ни остава Wrestle Mania.", сподели президентът Барак Обама. Автоголът на Марсело също не е случаен, след като стана ясно, че Haarp може да влияе върху човешкия мозък. Бразилският национал призна, че през цялото време е чувал зловещ глас, който му казвал "Трябва да си вкараш автогол!". В доклада е описана и причината за отпадането на Испания и Англия, които не подменили вота на Fifa. Луис Суарес също признава, че не знае какво се е случило, след като от дълги години е бил вегетарианец и не консумира месо. Единственото, което го доближава до канибализъм е фактът, че често гледа сериала "Ханибал". 

Haarp и климата

Както сам си забелязал, лятото закъсня доста. И това не е случайно! Английската кралица е помолила за услуга. Нейните поданици всяка година стават жертва на друго психотронно оръжие - водката! Нормалното лято отново щяло да засрами английските поданици в Слънчев бряг, които бързо осъзнават, че могат да бъдат щастливи и свободни от депресиращото английско време. Туристите се прибирали твърде щастливи и  отказвали да работят, ако няма поне една ракия в офиса. Изливаният финансов капитал по родното Черноморие е допринесъл и за банкрута на Лемън Брадърс, които очаквали стабилна финансова инжекция през 2008-ма година с поредния поход на английските туристи, които за един сезон успяват да стабилизират бюджета на малките страни за няколко години напред. Англичаните отдавна класират България като страната с неограничени възможности за почивка и смятат, че алкохолните промоции са в пъти по-добри от Дисниленд в Анахайм.

Американците са виновни и за трансфера на Бербатов

След като родният футболист беше наказан да стои на пейка до края на сезона, учени от БАН започнаха да подозират намесата на висша сила в делата на червените дяволи. Подробното анализиране на биографията на шотландския треньор показва, че има много несъответствия между някои пикантни подробности от живота му и описаните в книгата. Неоспоримото доказателство се състои във факта, че Фъргюсън сменя марката дъвки от "Шотландска вечност" на "Turbo", в които се откриват химични елементи, подобни на тези от самолетните дири. Фъргюсън признава, че е имал особено предчувствие и за Дейвид Мойс. Бившият треньор днес признава, че съжалява за две неща: Бербатов и Роналдо. Защо Бербатов е станал жертва на тази манипулация? Американците признават, че атаката е била поръчка на Дейвид Бекъм, който няколко пъти направил предложение на Митко за присъединяване към ЛА "Галакси". 

Устройството може да манипулира и общественото мнение

За тази аномалия стана ясно, след като все повече контрольори признават, че има тенденция за намаляване на гратисчиите. Това стана ясно, след като процентът на написани актове и глоби е намалял с цели 50%. "Вече няма смисъл да се качваме в автобусите, хората си дупчат билетче доброволно и дори услужват на останалите, когато нямат билети. Виждали сме и хора, които дупчат две билетчета за по-сигурно. Така просто не може да се работи, дори няма с кого да се скараме! Развалиха я тази държава!", сподели бай Тошо с 15-годишен стаж като контрольор в градския транспорт и носител на най-престижната награда "Златен акт 5000". Повечето пътници споделят, че лошото време сякаш изострило сетивата им и ги подтикнало към този абсурден акт. Аномалията е пълна, след като се оказа, че билетите на шофьора в автобус "67" са свършили. Напомняме на читателите, че този автобус носеше името "Майка Тереза", след като нито един контрольор не се качваше. 

Какво друго падаше от самолетите

Вече не е тайна, че самолетните дири остават в небето по-дълго. Аномалията беше регистрирана от почти всеки българин. След многократни проверки на учени и анонимни изследователи се оказа, че всяка авиолиния е пускала вещества, които нямат нищо общо с технологията Haarp. Химиците от Чернобил са направили кратка проверка и са открили само вещества, които могат да допринесат за бурното развитие на пърхота. Белите дири в небето не са нищо друго освен катализатор за бързото заболяване с познатите бели прашинки по блузата. Единственият начин за противодействие на химичната атака е носенето на чадър, с който да се отблъскват заразените водни капки. 

Haarp и цифровизацията

Нискочестотните вълни може да достигат до човек не само чрез употребата на американското оръжие. Промяната на сигнала е вече факт и много българи в пенсионна възраст вече гледат "Дързост и красота" в High Defeniton, но колко безопасно е това? Звукът от няколко сериала беше изследван в модерно студио, където бяха открити вредните звукови вълни, които все още са достатъчно слаби, но едно мощно облъчване е достатъчно, за да накара баба ти да прехвърли апартамента си на напълно непознат!

Най-силен импакт фактор са имали турските сериали, които станаха хит през последните години. Единственият начин за противодействие е изключването на модерните и умни телевизори и замяната им с добрия стар "Юность", който предава само моно звук и неутрализира атаките.

Горното е пълна литературна измислица, в която не трябва да вярваш. Решихме да се пошегуваме с всички, които очевидно се опитват да паникьосат света с пускането на фалшива или напълно нереална информация. Свободното пускане на подобна информация за толкова смъртоносно оръжие щеше да бъде цензурирана изключително бързо, повярвай ни. Подобна мистика за САЩ се носи и около "Зона 51", за която все още нищо не се знае. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Красимира Ромеова Кръстева
02 април 2017 | 15:14

Психотронни оръжия, които са мистерия... 10 Чл. 262. (1) Електронното наблюдение е форма на контрол върху местонахождението, движението и поведението на л ица. (2) Електронното наблюдение се изпълнява чрез: 1. система за гласово разпознаване; 2. радиочестотно наблюдение; 3. сателитно наблюдение. Чл. 347. (Нов - ДВ, бр. 14 от 2017 г.) (1) Сателитното наблюдение може да се прилага по отношение на всички лица по чл. 263, ал. 1 ЗИНЗС, които са високорискови правонарушители или пребивават в отдалечени или труднодостъпни места. (2) Чрез сателитното наблюдение се проследява и записва местоположението на лицето с точност до няколко метра, като се използва сателитна GPS технология, съчетана с технология на мобилна телефония. (3) Сателитното наблюдение може да се прилага в различни режими: 1. ретроспективен, при който записите на движението на лицето могат да се анализират няколко часа по-късно; 2. наблюдение на местоположението на лицето в реално време; 3. наблюдение само по отношение на зоните на "изключване", в които не е разрешено присъствието на лицето; 4. комбинация между наблюдение в реално време и ретроспективно наблюдение. (4) Лицето по чл. 263, ал. 1 ЗИНЗС, спрямо което ще се приложи сателитно наблюдение, се определя: 1. по т. 1 - от началника на затворническото общежитие в съответствие с критериите по чл. 344, ал. 3; 2. по т. 2 - от пробационния служител въз основа на степента на риска от рецидив и вреди, на цялостното поведение на осъдения и/или местонахождението на лицето в дадена локация или населено място; 3. по т. 3 - от началника на териториалното поделение на МВР или от съда в зависимост от характера на извършеното деяние, от неговата обществена опасност и от личността на дееца. (5) По отношение на сателитното наблюдение се прилагат разпоредбите на чл. 344, ал. 4, чл. 345 и 346.

click site
01 февруари 2017 | 09:04

MIOIXk visiting this website and reading very informative posts at this place.

06 септември 2014 | 00:11

тъпанар

matzcrorkz
04 август 2014 | 23:11

cLOODW Thanks for sharing, this is a fantastic article. Will read on...

crorkz
03 август 2014 | 21:46

YhYxR4 Awesome article.Thanks Again. Much obliged.

Kamen
26 юни 2014 | 18:59

Продавам дипломи за средно и висше образование - подходящи за кандидатстване за работа. За повече подробности ми пишете на и-мейл kamen.stoyanov@mail.ru

Печели Пари Онлайн
26 юни 2014 | 17:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

hunt
26 юни 2014 | 17:21

Ким Джон Ил също е литературна измислица, спрете да бъркате имената.

J
26 юни 2014 | 16:57

Haarp те накара да го напишеш, нали?

Т
26 юни 2014 | 16:33

Автора на тази статия е ебати боклука! Да ми яде говн@та сипкави!

фен
26 юни 2014 | 15:56

Браво бе, от къде Ви идват тия ?