Снимка от Марс с мистична фигура на жена

Учените от NASA могат да се похвалят с ново откритие на Марс. Сред безкрайните и скучни полета, операторите са забелязали нещо, което много плашещо прилича на силует. Снимката е направена от Curiosity Rover, а някои критици вече казват, че са забелязали гърдите в образа, което автоматично означава, че говорим за жена.

Хората все още не са успели да разберат дали това е статуя или наистина има живот на Марс, но се предполага, че заключенията остават само за почитателите на мистерии. Версията за статуята не е особено достоверна, защото се смята, че самата тя би трябвало да бъде унищожена, следователно започва да се допуска, че това на снимката е живо същество. Другият впечатляващ момент е, че същата жена гледа точно към машината, преди да бъде направена снимката. Има ли живот на Марс или това е поредната компютърна интервенция?  Очакваме и включване от Мълдър и Скъли, които трябва да обяснят какво точно е това паранормално явление.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
18 август 2015 | 11:10

И какво ще прови живо същество в тази пустош,някой отговаря ли сина въпроса.Как ще оцелее без нищо и с какво живее.В нашите представи за живот поне трябва да има растителност ако е от наш тип същества. За мен това е форма образувана от ерозия и климатичните дадености.

Пратеникът
07 август 2015 | 06:13

това е женами

кака Гинка
07 август 2015 | 00:36

Една неясна снимка винаги може да провокира човешкото въображение.Нали скоро бяха заснели и "истинска" русалка,пък нещо се млъкна по въпроса...

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
06 август 2015 | 13:10

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g