Спечели билети за Балканския ракиен фестивал

На 24 октомври в НДК започва първият в България Балкански фестивал на ракията. Той ще продължи до 26 октомври, а участие в него ще вземат и съседните Гърция, Турция, Македония и Сърбия.

Сега организаторите на фестивала дават възможност на петима любители на ракията да спечелят 2 паса за фестивала, както и сет ракии. Трябва само да отговорите на въпросите по-долу и да изпратите отговорите на следния E-mail: expoteam@expoteam.org. На 22 октомври, чрез томбола, ще бъдат изтеглени петимата късметлии, които ще спечелят страхотните награди.

Въпроси:

1. Колко дни ще продължи първият в България Балкански фестивал на ракията?

2. Кое е най-подходящото мезе за ракия?

3. Колко марки ракии ще бъдат предложени за дегустиране?

4. Правили ли сте някога коктейл с ракия?

5. От какво се прави любимата Ви ракия?

Задължителни условия за участие:

Трябва да отговорите на всичките въпроси в E-mail, който да изпратите на: expoteam@expoteam.org до 11:00 часа на 22.10.2013

Трябва да посочите в заглавието на E-mail-a името на сайта Меn.bg, в съдържанието –  телефон за връзка и две имена.

Всички писма от един и същи E-mail адрес се броят за една регистрация.

Сред всички, спазили условията, ще бъде изтеглена томбола на случаен принцип.

Победителите ще бъдат известени, чрез E-mail.

За да получите своите награди е нужно да имате навършени 18 години. 

Наградата можете да вземете на 24.10.2013г. пред входа на НДК, в първия ден от провеждането на фестивала, между 9:00 и 11:00 часа, от представител на организаторите след потвърждение на две имена и номер.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
16 октомври 2013 | 14:36

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

фото редактор
16 октомври 2013 | 13:18

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!