Стартира нова платформа за сравнение на кредити  Kredit.bg

Новата платформа за сравнение на кредитни продукти Kredit.bg вече е онлайн.

Проектът на Профит Медия Груп дава възможност на потребителите да открият най-изгодните оферти за банкови и небанкови кредити на пазара.  Посетителите на сайта могат да сортират и сравняват оферти за потребителски, ипотечни и бързи заеми с избрани от тях размер, срок и различни други критерии, както и да кандидатстват за кредит директно към банките и небанковите финансови институции. Платформата предоставя информацията за финансовите продукти и техните параметри по лесен и достъпен начин.  

Калкулаторите на Kredit.bg пък са удобен инструмент за изчисляване на всички параметри на финансовите продукти, от които се интересуват потребителите. Те могат да сметнат месечната вноска по своя кредит, срока, за който ще го изплатят, размера на лихвата и сумата, която могат да изтеглят.   При ипотечните кредити те могат да получат и безплатен съвет от експертите на водещия кредитен косултант Кредит Център.

Kredit.bg ще предоставя актуална информация за българския кредитен пазар, експертни анализи и коментари, както и образователни материали за най-важните неща, които потребителите трябва да знаят при избора на кредитен продукт. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!