Технически анализ на финансовите пазари с Autochartist

ActivTrades осигурява на всички свои демо и реални клиенти безплатна възможност да ползват в своите сметки за Форекс и CFD търговия, услугите на един от лидерите в световен мащаб за автоматизиран технически анализ. Autochartist е допълнително приложение, което се добавя към платформата MetaTrader 4 и директно на графиките показва формирани технически фигури, ключови нива на подкрепа и съпротива, целеви нива за достигане и много друга ценна информация, която помага за взимане на по-информирани решения за търговия. 

Открийте демо сметка в ActivTrades и разгледайте всички функции и възможности на Autochartist:

Autochartist Chart Patterns – графични фигури от технически анализ

Autochartist Fibonacci Patterns – формации на Фибоначи

Autochartist Key Levels – ключови нива на подкрепа и съпротива

Autochartist Market Reports – пазарен анализ и коментар

Autochartist Volatility – индикация за волатилността

Autochartist Web Application – статистика и известяване за нови технически формации

ActivTrades предлага голямо разнообразие от валутни двойки, CFD контракти за борсови индекси, държавни облигации, ценни метали, стоки и суровини, като всички тези инструменти могат да бъдат анализирани автоматично от Autochartist и да дадат допълнителна информация на всеки трейдър. 

Уеб приложението на Autochartist разширява тези възможности на следващо ниво, като автоматичното известяване позволява на клиентите на ActivTrades да получат навременна информация за формирана нова фигура или пробив на ключово ниво за всеки от инструментите в платформата MetaTrader 4. Освен всичко това, уеб приложението позволява да се изследва процентната успеваемост, както за всяка от техническите фигури, така и за всеки отделен финансов инструмент. 

Ливъридж продуктите носят висок риск за Вашия капитал. ActivTrades PLC е оторизиран и регулиран от Органа за финансов надзор, Financial Conduct Authority (FCA), регистрационен номер 434413.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели пари онлайн
19 ноември 2013 | 17:54

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g