Терористите, на които не може да се има доверие

Не всички терористи могат да се похвалят с блестящ ум, както ги виждаме в киното. Безкрайната война с терористичните организации е записала и няколко интересни инцидента, които биха се борили за достойното първо място в книгата на Гинес. Запознай се с най-глупавите терористи, за които някога си чувал! 

Снимка на великото дело

Човешката глупост достига нови граници с терористите и тяхната мания за Холивуд. Младите терористи решили да увековечат своето постижение с видео клипове и за целта закупили камера от Best Buy. Документалният филм на организацията бил свързан със стрелба по мишени, крещене за Джихад и тезата на главатаря за отмъщение. Другарите били изключително доволни от постижението и отишли в близко фото, където поискали филма да бъде записан на DVD. Собственикът изгледал филма и се свързал с властите. Полицията прибрала терористите до вечерта, а техният филм послужил за перфектно доказателство. 

Преждевременна детонация

Ахмед разказваше за подобен случай, но сега разбираме, че това не е била шега. Група терористи се самовзривява в собствената си кола-бомба, докато се опитва да достигне до целта. 21 терориста са станали жертва, докато са зареждали колата с експлозиви. Военните трябвало само да разчистят останките от пътя. Добра работа, момчета! 

Статичното електричество убива

Йеменските терористи Салма ал-Тази и Уалид Ашиби ще бъдат запомнени завинаги със своето свещено дело и най-сериозен порок - подценяването на статичното електричество. Двамата искали да взривяват посолства и преценили, че ракетата ще свърши най-добра работа. Ракетата била готова и юнаците наели жилище срещу кубинското посолство. В денят на атаката, ракетата стоя на килима в малкия апартамент и всичко било наред, докато Уалид не се разходил по килима и не генерирал толкова статично електричество, че активирал ракетата. И двамата терористи умират на място, защото не са внимавали в часовете по физика! 

Трафикът е много важен

Един от основните проблеми за извършването на терористичен акт в Глазгоу е именно трафикът и бариерите. Двама души са искали да забият своята кола в терминал на летището, когато се оказало, че са в беда. Колата им стигнала почти до главния вход на летището, но времето не било достатъчно за действия и резултатът бил повече от ясен - детонация. 

Мобилните оператори убиват

... ако използваш телефонния си номер като активатор на бомба. Руска терористка искала да даде изявление на Червения площад, преди да се детонира, но мобилният й оператор я изпреварил. Съобщението пристигнало, докато жената била още в скривалището си, а иронията е, че хората просто й желаели весели празници. 

Как се правят бомби?

Някои терористи знаят, но други никога няма да могат да споделят тайната. Все още има много лагери, където хората се обучават в строенето на бомби и увеличаването на мощността им. Всички внимавали в обучението, когато учителят избухнал и убил всичките си 21 ученика. Иракските терористи обявяват жертвите като намеса на Бог и отмъщение на всички, които са били избити в името на Джихад. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!