Той обърка пътя

Навигационните системи могат да бъдат много брутални, когато бързаш. Все още очакваме хората да съобщят какво се случва с новата навигация на Apple. Този шофьор няма проблеми с навигацията, а по-скоро с посоките и преките пътища. Защо е минавал по стълбите?

Човекът е искал да стигна на време до работа, но най-преките пътища били затворени, което довело до тази ситуация. Няколко сантиметра са го делели от свободата, когато предната част е опряла, а задницата се заклещила и Xsara Picasso не успяла да помръдне повече. По колата няма много щети, но самочувствието на шофьора е малко по-огънато! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
24 септември 2013 | 18:13

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e . o v o . b g

фото редактор
23 септември 2013 | 10:05

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!