Toy story спасява живот

Децата винаги запазват един любим филм, който винаги гледат до края на живота си. Нашият беше "Цар Лъв". Децата днес имат по-голям избор и дори се докосват до 3D киното, което печели все повече привърженици. Ще дойде време, в което няма да искаш да виждаш повторението на нарисуваните герои, защото малкият ще счупи телевизора от повторения. Важното е, че има детски филми, които може да спасяват живот. 

Запознай се с Уолтър и Крис Марино, които са прекарвали ваканцията на Дейтона бийч във Флорида. Течението завлякло бащата и сина навътре в океана. Двамата прекарали около 15 часа във водата. Те се държали един за друг, но когато вълните ги разделяли, те си крещели "Към безкрая и отвъд" (реплика от Toy Story). Това се повтаряло цяла вечер, докато хората били отнасяне все по-навътре в океана. Оказва се, че това е успяло да успокои Крис, който е аутист. 

Хладнокръвието на бащата държало детето спокойно, докато влизали все по-навътре в океана. И двамата били спасени към 8 часа сутринта. Бащата бил открит на 8 мили навътре в океана, а сина му бил на миля от него и също бил изваден от водата. Единственото нараняване било върху 12-годишното момче, което се опитало да избяга от медузите. Останалата част от нощта била просто къпане в океана. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!