Този лекар чупи по 45 патерици на година
Хипократовата клетва трябва да се смята за един от най-силните обети, който може да накара обикновения човек да се превърне в герой. Представяме един лекар, който не се надява на нищо и не очаква дори потупване от здравната каса. Той би могъл да бъде изключителен пример за родните лекари, които най-често лекуват и хора от отвъдното, но за жалост е роден в Китай и практикува само там. 
 
Представяме един човек, който не може да се спре пред нищо, за да помага на хората и се надяваме, че правителството ще му изпрати един орден "Стара планина", защото наистина ще е заслужен. 
Джи Женгйонг е на 36 години и лекува хората в китайско село повече от десетилетие. Въпреки факта, че повечето му пациенти са бедни, Джи не се отказва от тях и им предлага безплатно лечение. Мъжът губи десния си крак, когато е на 14 години и решава да стане лекар, за да помага на другите. 
 
 
Той посещава селото и обикаля всички къщи, без да използва нищо друго, освен своята патерица. За една година, лекарят износва около 45 патерици. Самият той признава, че е падал много пъти, докато се научи да се движи с бърза стъпка. Джи обяснява, че професионалната му етика не позволява да оставя пациенти на произвола, дори и тези, които нямат пари за правилните лекарства. И въпреки всички трудности, сезонните затруднения и редица други проблеми, Джи не се отказва от своята мисия, докато неговите пациенти го смятат за герой, той нарамва чантата с лекарства и тръгва на визитации. И разбира се, това може да се случи само в Китай.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
dona
13 декември 2015 | 11:38

Тук е невъзможно!Нямаш пари-умираш.

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
12 декември 2015 | 13:18

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g