Туристически локации с интересни коментари

Животът на туриста никак не е лесен. Миналият месец разбрахме как точно изглежда българинът на курорт в Гърция, добрите хора от "Biograph" бяха описали всичко много точно и именно по тази причина осъзнахме, че вече не сме изморени и нямаме желание да пътуваме. Българският курортист е виждал всичко от бунгало до пейка за почивка, но се оказва, че курортния ад е твърде голям и ще изисква време, за да бъде опознат. В Класацията на "Tripadvisor" има много места, където човек може да получи максималното за парите си, но в секцията се крият и твърде забавни коментари за някои изключителни места, които се надяваме, че никога няма да посетиш. 

Travel Inn, Atlanta

Стойте далеч от това място. Дори не минавайте близо до него! Непознат мъж се доближи до племенника ми и поиска да вземе маратонките му. Добре, че бяхме въоръжени!

RAj Tandoori, Newcastle

Натрових стомаха и ануса си! Все пак ми хареса чипса и Кобра пивото. 

Travelodge, Wembley

Настанахме се в хотела и стаята наистина ни харесваше. От някъде се носеше странна воня. Приятелят ми отвори Библията и осъзна, че някой се е изсрал в нея. Стойте далеч!

Iceland Phallogical Museum

Този музей пази половите органи на мъжките от всеки вид. Открихме и стая, в която се пазят членовете на фолклорни същества. Ако искате да видите пишката на елф, трол, призрак или зомби, това е вашето място!

Ryde Pier

Изобщо не е атракция, просто някакъв кей.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
20 ноември 2014 | 17:04

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g