УНИКА България е официален партньор на новите наематели на заслон Черни връх

От месец февруари заслонът на Черни връх има нови наематели. Николай Миков, Ивайло Марков, Ивайло Ненов и Михаил Хаджийски от сдружение „За Камендел“, стопанисващи хижа Камен дел, поеха и чайната на най-високия връх във Витоша.


От застрахователна компания УНИКА оценяват предизвикателствата и трудностите, пред които са изправени новите собственици, но и вярват в доказания им професионализъм. Но без надежден партньор, добрите намерения се реализират още по-трудно.

Затова от месец март, УНИКА България подкрепя сдружение „За Камендел“ в грижата и за двата обекта и искрено вярва, че това е в името на доброто на всички туристи.

За УНИКА България планината винаги е представлявала интерес и като грижа за природата и като грижа за туристите. Неслучайно УНИКА е водеща застрахователната компания в продажбите на Планинска застраховка. „Решението да подкрепим момчетата от Камен дел дойде някак естествено и единодушно прегърнахме идеята.

Предстоят ни много и различни съвместни проекти, за да накараме все повече хора да заобичат планината, децата ни да излязат сред природата, да се движат на чист въздух. Приемаме тази инвестиция като инвестиция в здравето. Като стремеж към облагородяване на условията за туризъм, но запазвайки природата“
, коментира Николай Генчев, главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Още по темата

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!