Влез през задния вход

Винаги сме изпитвали особена почит към врата номер две. Нека не забравяме, че аналният секс винаги е бил на особена почит сред мъжката аудитория.

Няма да говорим за подобни фетиши, а ще обърнем внимание на науката, която този път настоява да минем точно от там. Благодарение на Karada no Fushigi Daibouken (Мистериите и великите приключения на човешкото тяло), всеки може да мине през отвор на човешкото тяло и да разгледа по-важните процеси. Изследователите могат да бъдат забелязани в Токио, където е и самата научна експозиция - ние можем само да представим снимките. Въпреки пикантните подробности, учените казват, че тази изложба е със 100% точност - само се надяваме, че са спестили ароматите! Практически може да признаете, че сте влизали навсякъде! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
07 август 2015 | 12:58

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g