Японците спят на работното място

Винаги сме уважавали Япония. Това е страната, която ражда всички добрини на света. От тях получаваме качествени автомобили, невероятна технология и суши. И докато се твърди, че японците са трудолюбив народ, ние открихме една пробойна в тяхната система.

Японските работодатели са разрешили на своите подчинени да заспиват по време на работа. Защо? Оказва се, че това показва колко трудолюбиви са работниците. Ако един от колегите припадне на клавиатурата, това означава, че е работил дълго и просто няма сили. 

Подобно събитие се таксува като изтощение от работа. Има само едно правило, те трябва да бъдат изправени и да изглеждат ангажирани в работата си. Разрешава се на кадрите от най-високи позиции да заспиват и на тези от най-ниските. Средната класа ще трябва да работи до последно. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
фото редактор
01 август 2013 | 11:17

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!