Жена направи кисело мляко, използвайки сокове от собствената си вагина

Гурмето винаги ще бъде кухня, която никога не разбираме и трудно бихме оценили. Все пак има разлика между безпощадното плюскане и оценяването на истинската храна. Последното, което обаче бихме очаквали от подобна кухня, е гурме от женската вагина. Проучване на Сесилия Уестбрук е доказало, че няма нито едно ястие, което да идва именно от интимните части на дамата. Практически, всеки от нас знае, че мъжът е произвеждал достатъчно хранителни флуиди, подходящи дори за веган. Имайки предвид, че женският полов орган разполага с достатъчно бактерии, за да може да живее в правилна симбиоза. Най-доминантната бактерия продължава да бъде лактобацилус, което обяснява защо има вагини с аромат на кисело мляко.

По-дълбоките изследвания на Сесилия показват, че има достатъчно други елементи, които биха могли да се използват за създаването на храна, включително и на полезна такава. И не разбираме защо да не се произвежда кисело мляко с вкус на вагина, след като вече има пробиотици за поддържането на положителен био баланс именно там. Точно така, в магазина се продават пробиотици за вагина. Следователно бихме могли да повярваме, че именно от там можем да извадим необходимото. След изчитане на достатъчно литература, Сесилия използвала дървена лъжица, за да събере достатъчно полезни култури и с помощта на малко кисело и прясно мляко, заквасила собствените си сокове, за да добие първото кисело мляко създадено изцяло от най-тъмните дебри. Не си мислете обаче, че с лъжицата можете да добивате подобна веган култура от своето мило.

Тук науката е красноречива, че с лъжицата не събирате само лактобацили, но и всякакви други култури, които се намират там. Следователно в дните, в които една жена е болна или има някакви проблеми, събирате и други вредители. Дамата трудно би могла да започне да продава киселото си мляко, макар и да има тайна съставка, особено с драконовите закони на американската хранителна асоциация. Важното е, че вече има научно доказателство за случилото се, но наистина не го препоръчваме за употреба или култивиране в домашни условия.

Снимка: Flicker
P.S.: Кадърът е автентичен и показва крайния продукт! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!