Жена се събуди от кома и заяви, че е месията

След като жена се събудила от кома, официално заявила, че е новия месия. 23-годишната Ийви Мур е прекарала 2 месеца в болница заради сериознo възпаление на мозъка. В следствие на операцията, пациентката забравила своите спомени, кои са родителите. Едва след като дошли лекарите, за да направят прегледа, жената заявила:

"Здравейте, аз съм пратеник на Бог и съм изпратена от рая".

Самото заболяване е причинило и доста неприятна амнезия на жената. Заради същата, тя се разделя с приятеля си, обижда родителите и като цяло в продължение на 4-и години, Ийви е правила всички мизерни. Ето защо след операцията споделя, че се чувства много добре, но за жалост не може да си спомни всички причинени обиди и многократно се опитва да обясни, че не знае какво се е случило в миналото. Лекарите са категорични, че по време на изказването, дамата вече не била под влиянието на упойки и други опиати, следователно или възстановяването на мозъка е започнала да дава леки отклонения по време на калибрирането. Тестовете да ходи по вода също не са минали добре, следователно не трябва да се радвате особено. Единственият проблем на Ийви е, че сега се притеснява да се обвърже, защото отключването на болестта ѝ се е случило именно в последната връзка и ако се повтори, същата най-вероятно ще е способна да изгони и останалите свои приятели и потенциални партньори. Какво да се прави, божествените пратеници не трябва да прекаляват с вярванията си.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!