Жената, която се разхожда в Чернобил

Ако имате нужда от ново хоби, предлагаме да започнете да живеете в Чернобил. С това поне се занимава жената, която се е кръстила "Bionerd23" в YouTube. Нейното основно занимание е да качва странни клипове в забранената и замърсена зона около Чернобил. За нея няма нищо толкова радиоактивно или рисковано, след като може да консумира радиоактивни ябълки от дърво в зоната, да бъде преследвана от странни животни и да взима радиоактивни предмети от зоната с голи ръце. В някои кратки клипове можете да видите и водния свят в езерото до атомната централа, където живеят доста големи риби. Версията на жената е, че тези риби нямат врагове и могат спокойно да достигнат максималния си размер. Практически е права, защото реакторът не изпуска радиоактивно гориво във водата, но никой не знае какво е замърсяването във въздуха, за да сме сигурни, че бихме могли да отидем с въдицата там. 

Жената е качила над 60 клипа в YouTube и смело се бори с всички спекулации относно радиацията и човека. Повечето от клиповете й не са се превърнали в сензация, но също така не са игнорирани и тя успява да натрупа около 100 000 гледания на клип. Нейните пътешествия могат да се смятат за изключително точно, защото дамата предлага серия от експерименти и разполага с необходимата технология, за да покаже какво точно се случва в изоставената и забранена зона. Страховете изобщо не я притесняват, както и всички останали спекулации за лъчевата болест.

 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
`
10 януари 2016 | 15:03

Ще напиша нещо на друга тема: хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и така нататък), побои, удари по тялото и така нататък,изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и така нататък, убийства, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие, думи (дори казани на шега и така нататък) и така нататък! Няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Само съд може да решава присъдите за всеки човек и така нататък!

Дими
26 април 2015 | 19:28

ssd , не е лошо да отидеш на очен лекар ! Чернобил е една голяма спекулация която един ден ще излезе на яве !

ssd
25 април 2015 | 23:08

бе да ти кажа, тая ми изглежда малко облъчена

hunt
25 април 2015 | 22:59

Аз пък искам Чернобил да си остане зона, лишена от човешко присъствие. Поне на едно кътче в тая планета, дали заради предразсъдъци или по закон, да не може да осерем повече, отколкото вече сме направили.