Зловещи моменти от световната история - Част 1

Светът е виждал невероятен набор от ужаси. Човек може да бъде невероятно креативен в измислянето на мъчения, създаването на оръжие и убиването на хора. Дори и най-добрият хищник не може да ни стъпи на малкия пръст. И както казваше бате Арни в ролята на робот-убиец "Самоунищожението е в кръвта ви!". Запознай се с част от забравените извратени моменти в историята, които можеш да видиш в историята на човечеството! 

Японците и Отряд 731

Ако си мислиш, че руснаците са били зли по време на Студената война, виж на какво са способни японците. Отряд 731 е действал в Китай по време на Втората Световна Война. Неговата основна задача е да тества различни оръжия върху цивилни. В заниманията се провеждат експерименти като заразяване със смъртоносни болести, загряване на тялото до екстремни температури (отлепяне на кожата) и дисекция на живи хора. Лекар от отряда разказва по-късно, че е направил дисекция на две млади жени (на 18 години). Неговият екип отворил женската утроба, за да я покаже на младите войници. Това бил урок по сексология. Отряд 731 е копието на експериментите на д-р Менгеле. Списъкът с жестокостите е безкраен, но част от най-големите жестокости са: поставяне на пациент в херметична камера, за да се установи на какво налягане ще се пръснат очите, вадене на органите на пациента, докато не умре, проверка на точната температура на замръзване и много други. Жертвите са над 200 000 души. И най-интересното е, че нито един не е наказан за тези зверства. За Китай това е обществена тайна.

Хирошима и "Малкото момче"

Да, всеки знае историята за една от двете атомни бомби, които избухват. Никой не разказва за последствията, които идват след нея. Около 80 000 души умират от взрива, а останалите остават живи, за да видят цирка на мутантите. Писателят Чарлз Пелегрино е събрал историите на стотици оцелели след взрива. Местните жители му разказват за същество, което носи името мравката-ходещ алигатор. Какво точно е било това? Това са живи хора, които изгарят фатално от радиацията. Кожата от лицето им пада, устните им окапват, на мястото на уста, хората имат нещо като червена дупка, очите им също се стопяват.

Такива се срещали в покрайнините на Хирошима. Най-страшното от тях е звукът, който са издавали. Гласните струни на оцелелите са били достатъчно увредени, за да издадат нормален звук. Местните разказват, че техните викове били зловещи и непрестанни. Описват ги като щурци, които никога не спират да издават свирят. Жертвите не живели дълго и скоро изчезнали, но жителите никога не забравили как изглеждат. 

Сергей Брюхоненко и обезглавеното куче

Науката винаги изисква много жертви, за да се направи невероятно откритие. Брюхоненко е искал да постигне невъзможното и създал изобретение, което да поддържа живи органи на куче, което е обезглавено. Експериментът е записан на видео и можеш да го откриеш в youtube (не ти препоръчваме).

Учените показват как мъртвото куче се съживява с това чудо, но критиците не вярват. Те смятат, че движението на муцуната е невъзможно, ако главата на кучето не е свързана с нито един от вратните му мускули. И въпреки критиката Сергей продължавал битката със смъртта. Много от неговите "кучета" успявали да живеят повече от 5-10 минути, но след това се предавали много бързо. Най-тъжното е, че мелезите отивали на сигурна смърт, а един психар е получавал пари, защото вярвал, че прави революционно откритие. 

Лабораториите на ужаса

Не се намират в Припят, спокойно. Те се намират в центъра на Европа - Брюксел. Ако си търсач на силни усещания, тогава посети ветеринарно училище Андерлехт. Какво толкова страшно може да има там? Това може би е най-старото учебно заведение, което изучава зоология.

Страшното е, че можеш да откриеш почти всяко животно в буркан, за което можеш да се сетиш. Започваме от котки и кучета и стигаме до прасета, части от коне и още много други. Психичните отклонения са гарантирани за хората със слаби сърца. Училището е много популярно и можеш да го посетиш, ако имаш нерви. Не го препоръчваме. Няма да качим и снимки, а ще те оставим да ги търсиш на своя отговорност. 

Островите на кошмарите

Те са малка верига от острови, които са се оформили точно под няколко активни вулкана. Островите са невероятно красиви и достатъчно опасни, за да оцелееш. Местните жители са подложени на земетресения, киселинни дъждове и серни облаци. Последните ги принуждават да живеят с противогази, докато са на островите. Понякога живеят в мъгла от сяра и не свалят защитните маски със седмици. Около 3 000 души живеят на острова и успяват да оцеляват. Защо го правят?

Всяка година идват достатъчно туристи, които искат да се пробват на нечовешките условия за живот. Жителите са бедни и са принудени да посрещат своите гости. Няколко пъти в годината, нивата на сярата падат до нормалното, за да може да се свалят противогазите. През останалото време се събуждаш със сирени, които предупреждават за идващите облаци. Местните не позволяват на туристите да стоят по-дълго от една седмица. Слабата психика на чужденците не е желана, а и повечето започват да халюцинират, когато прекалят с гостоприемството на местните.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Get More Info
01 февруари 2017 | 15:19

9TuwDJ It as just permitting shoppers are aware that we are nonetheless open for company.

Tallin
13 май 2016 | 18:35

This has made my day. I wish all potgniss were this good.

Charleigh
13 май 2016 | 17:56

Wow! Talk about a posting knkcoing my socks off!

wAItnrJBbCDnU
31 декември 2015 | 16:29

CWV9wx

online business
13 септември 2013 | 19:28

mikFRY Thanks for sharing, this is a fantastic blog post.Really looking forward to read more. Great.

фото редактор
26 юли 2013 | 09:55

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

Men.bg
25 юли 2013 | 20:50

В Япония. Те са няколко малки острова.