Мия изкушава футболисти

Кариерата на Мия Халифа в порноиндустрията се развива повече от добре.

Ливанската красавица участва в първия си филм за възрастни през октомври, а вече е сред най-търсените имена в интернет сайтовете.

21-годишната Мия бяга от страната си, когато е на 18, успявайки да се омъжи за американски студент и да замине с него за Маями.

Сега обаче е започнала съвсем нов живот и открито си пада по Бракстън Милър - състезател по американски футбол в университета. Дори му е предложила да зареже своя отбор и да премине в друг, на който тя симпатизира.

Ако го направи, Мия е обещала да води на мачовете на тима много от колежките си порнозвезди. Това със сигурност си е голямо изкушение...

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
20 февруари 2015 | 19:09

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Georgi
16 февруари 2015 | 14:58

А,Мия ли било? Добре де, Мия.От днеска вече няма да го мия. А на другаря Сър Пичук, в задника му бих заврял юмрук.

Сър Пичук
16 февруари 2015 | 13:18

И тук специалисти :D

Георги 1
16 февруари 2015 | 09:22

Миа* Калифа

Georgi
16 февруари 2015 | 07:40

Зле сте много, няма да го крия. Представяте ни някаква си Ния. А тази Ния и една филия Не може да намаже...но е Ния.