10-те най-зли реплики след секс

Положителните качества от редовния полов живот могат да бъдат толкова много, че практически нямаме толкова редове, за да ги опишем всичките. И докато мъжете могат да бъдат изключително искрени и никога да не симулират оргазъм, за разлика от ЖЕНИТЕ, решихме да покажем някои от най-страшните реплики, които една жена може да сподели в леглото. В такъв голям мащаб е необходимо да използваме знанията на науката и учените от БАН и с тяхна помощ представяме ужасите, които нежните ѝ устни (горните) могат да прошепнат:


10. Това ли беше?

След кратко разглеждане беше установено, че изрекълата тези думи е и повелителката на пещерата. С нея мъжът се чувства като човек, който паркира колело "Балкан" в самолетен хангар, хвърлящ тиквичка в конферентна зала и още много други подобни. Започни да се притесняваш, ако същото те дебне и зад врата номер две!

9. На Пешо е по-голям!

Нито един мъж не обича сравненията, още повече, че ти имаш по-красиви очи, отколкото Пешо, ама това е съвсем друга тема. Ето така се ражда домашното насилие, ако някоя дама наистина се чуди!

8. Нали каза, че искаш деца?

Легендата разказва за приятел, който правил секс с непозната и в последния момент, гадината го стиснала за задника и не му позволила да напусне рая, посявайки своя 18-годишен кредит! По време на акта е крещяла "Ти ще бъдеш баща на децата ми!" и така Кирет... няма значение кой, се запозна с първата психо приятелка!


7. Сега е ред и на съседа от долния етаж!

Каквото и да се случи, просто ставай и изчезвай, защото тази игра никога не завършва добре! Повярвай ни поне този път!

6. Дължиш 30 лева!

Кой е казал, че истинското щастие е безплатно, а и това ще ти е за урок, че не трябва да имаш чувства, когато си плащаш и трябва да спреш да я целуваш по устата!


5. Аз малко заспах и не усетих абсолютно нищо...

Другият път изобщо недей да бъдеш мил и се прицели точно там, където обикновено не трябва да влиза нищо! Жените казват, че действало по-разсънващо и от горещо кафе!

4. Не се притеснявай, виждала съм и по-лошо

Така се ражда мъжката депресия господа и още по-страшното е, че жените често злоупотребяват с тази най-велика власт. Запази спокойствие, някоя друга може да види по-добро!


3. Другият път можеш да действаш сам, защото не искам да ме будиш за едни бързи 5 минути. 

Някой каза на жените, че и те трябва да изпитват удоволствие от секса!

2. Твоят е най-големият сред компанията!

Да се чуди дали човек да се радва или да плаче. Защо не го записа, за да можеш да го пуснеш на останалите, а? Ами ако го казва на всички?


1. Изчакай да си взема колана, че е мой ред да бъда активната!

Имаш 30 секунди, преди да усетиш силикона в задника си - БЯГАЙ! 

Бонус:

Преди операцията се казвах Иван!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
09 декември 2016 | 14:59

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 52 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE