15 причини да избягаш от бамбината

Винаги сме знаели, че жените имат нужда от много сериозно упътване за употреба на мъжа. Макар и единственото необходимо да е комбинация между мусака и дупене (пардон, нашият френски), дамите продължават да вярват, че света се крепи и оформя около вярата на Паулу Коелю и компания други мъдри главорези, които практически са видяли жена само в PornHub и макс в женската съблекалня, когато мама ги е водила да се преоблича - хубави времена, признаваме. На леля Пепа очите стигаха до пъпа! И понеже винаги се чудите къде сбъркахте и защо някой го няма да ви слуша глупостите, изброяваме адекватните причини. Ето всички потенциални възможности, с които да накарате средностатистическия мъж да го хване и да го сложи в съседката:

1. Постоянното сравняване между теб и бившия е направо идеална причина да разбереш, че не можеш да бъдеш като него. Очевидно допълнителните 10 санта причиняват дискомфорт, който не е изпитван до този момент. Пък и кой нормален човек би успял да се бори срещу призраци. 

2. Винаги има готово мнение относно мъжете. Изказва се в най-безгранични абсурди по повод мъжете, при това пред теб и ордата другарки слушат и гарантирано са подготвени да се хвърлят в дълбоката пропаст. 

3. Да изразява някакъв див интерес и точно след ден да спре да пише и да очаква, че пак ще пропишеш. Не, мадам, навсякъде сме равни и никой вече не се хвърля на абразурата за вас, жени много. Мъже, от друга страна, хмм... 

4. Онзи магически момент, когато приложи мълчанието като наказание. Ти се наслаждаваш на спокойствието, тя разбира стратегическата грешка и почва да ти обяснява какъв изрод си. 

5. Класическият момент, когато жената автоматично реши, че ѝ дължиш целия свят е и тънкият момент, когато започваш да пишеш на Петя с големите цици. Дано още работи на дюнерите, че винаги намазвахме двойно месо! 

6. Практически всяка жена, която продължава да разказва своя сексуален живот като клип от PornHub. Все едно някой да започне да ти обяснява как е тормозИл Бенц-а на магистралата и после колко мощно му тропат накладките. Е няма да го купиш! 

7. Намираш атрактивна, интелигентна и достатъчно умна жена, която на първо четене изглежда толкова нежна и специална. Разбира се, после те лепва на къс пас по всички комуникационни канали. Скоростта от 15 смс-а в секунда са повече от достатъчни.

8. Да говори на зрял мъж като на бебе или дори да използва същата дума като нарицателно. Булка, мъж с тегло от 100 килограма и брада като на пещерен човек, няма как да бъде "Бебеееее"! 

9. Всяка една, която казва, че трябва да бъде обгрижвана като принцеса, може да продължи да търси своя спонсор, още вчера заявихме, че сме бедни!

10. Когато вагината ѝ ухае на зоо парк или на рибен магазин. Няма шанс, муцка! 

11. Когато се опита да изневери на приятеля си с теб! 

12. Признаваме, че това е извадка от Reddit и не познаваме подобна прелест, но ето, за да знаете: "Не си бършеше задника много добре!". 

13. Постоянното обвинение към теб в изневярва и на финала се оказва, че тя ще изневери, защото женската логика! 

14. Отворена анкета за приятели и познати, които да изберат името на децата, макар и да излизате само от една седмица. Важно е да се разберете за бъдещите планове. 

15. Буквалното интегриране в душата и тялото ти, както и дебнене пред дома ти, защото мисли, че я лъжеш, че не си вкъщи. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!