20 долара на час за гледане на порно

Винаги сме знаели, че има по-вълнуващи професии от обикалянето на света и качването на снимки в Instagram. Може да бъде приятно, но само ако обичате да пътувате. Всички останали ще трябва да помислим за друг начин, с който да печелим пари. Ето какво предлагаме на хората, които биха искали да печелят повече, без да правят нещо кой знае какво. Предлагаме да гледате порно за пари. Сега ще кажете, че няма такава работа, но грешите, при това доста сериозно. Благодарение на британското правителство и сериозните опити да се затвори порно индустрията на острова - обяснимо е, виждали сте жените им. Със създаването на Aduiovisual Media Services Regulation Act, идва и нужда от професионални зяпачи на порно. Законът има сериозни ограничения относно формата, който може да се гледа и съответно клипове, в които има душене, сядане на лицето, фистинг и завързване, може да не са налични в мрежата. 

С времето повечето ограничения паднаха, но това не пречи на някои англичани да продължават да страдат от идеята, че има по-красиви жени, склонни да направят какво ли не с вас, отколкото тези на острова. Последната екстра дори е обвързана с интернет доставчиците, които трябва да решат дали да заключат порно сайтовете и да изискват повече пари за пускането им - благородно. Това пък накара мнозина да се изправят срещу порно диктатурата и да се борят за личните си данни. Какво точно представлява гледането на порно за пари. Порно е. Плащат ти да го гледаш. В случая, всичко започва с особено внимание и детайли към сцените. Ако забележите нещо, което може да навреди на зрителя, моментално трябва да го опишете. Работодателят изисква от Вас да слагате линк на всяко клипче, което гледате, добавяте дължината му и всички по-важни детайли. В този случай трябва да изглежда на нещо подобно:

"Hardcore. M+F, man tears off woman`s clothes, performs oral sex, penetraion, anal, finish on face.".

В края на работния ден изпращате листа с гледани клипове, адресите и времетраенето им. В края на месеца, получавате своята заплата и най-важното е, че всичко е справедливо - колкото си изработите. 

Много важно е да липсват всякакви форми на сексуално насилие, подобни на изнасилване, тормоз на дете или малтретиране на животно. Pornhub например могат да се смятат за професионалисти и пионери в работата си, но някои по-малки сайтове смело копират видяното и го качват на собствените си сървъри. Друг особен проблем е, че повечето нямат администрация, която да провери съдържанието, следователно баче Кико става световно известен. При откриването на подобен клип, служителят трябва незабавно да сигнализира на администраторите, които да го свалят. Ако това не се случи, предстоят глоби и други главоболия. 

Щастливата професия има и сериозни минуси. Наистина ще получавате по 15-20 долара на час, но след това няма да изпитвате толкова често ерекция, колкото искате. Жените няма да бъдат в спектъра на интереси. Пък и защо да се занимавате с тях, след като никоя няма да е навита на анален фистинг от първата среща. Така е, професията променя хората. Седалището на работодателя е в САЩ, но можете спокойно да се потите и от вкъщи, правейки дълбочинен анализ на новото на Роко, Пешо, Черния рицар, баче Кико, Тошко и някакви други крилати интернет звезди в мрежата. 

Друг особен и тънък емоционален момент ще е да обясните на своите родители какво работите. Няма да бъде особено разумно да триете историята на браузването, все пак имате нужда от него, ако прецакате записите. Друг тръпков момент ще е въпроса "С какво се занимаваш?". А да не говорим, че от всичкото аматьорско порно ще срещнете героите си поне веднъж в живота и няма да сте толкова очаровани. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!