21 причини да купиш по-скъпия подарък за 14 февруари

Мъжът е единственото същество на планетата, което може да предизвиква агресия, докато стои мирно и не говори. Обикновено жената започва да отчита леките трусове на своя вграден сеизмограф. Добрата новина е, че съвременната жена е измислила достатъчно празници за почитане на нейно величество - господарката. Бариера в комуникацията между половете е факта, че все още нито един мъж не е успял да овладее телепатията. Разгадаването на женската логика е точно толкова успешно, колкото и ръченицата на Роналдо. След кратка справка с учените от БАН, открихме суровата истина - нито един мъж не е достатъчно подготвен, за да засвидетелства любовта си и продаването на единия бъбрек няма да покрие всички нужди. В следващите редове представяме всички скрити грехове, които сте извършили срещу владетелката на половия Ви живот. Удвоите цената на подаръка, ако сте направили поне 5 от тези издънки. Представяме всички премълчани грешки, които сте извършили срещу вашата партньорка:


1. Купихте абсолютно всичко, което тя поиска, но забравихте да я изненадате с нещо сладко. Толкова трудно ли беше да купите един шоколад, за да я зарадвате? 

2. Подарихте й дизайнерско бельо, когато тя поиска нов телефон и бижута. Как можете да спите нощем? 

3. Каза, че всички жени са луди, но пропусна да кажеш, че тя е изключение! 

4. Не спря да спориш за всички употребявани тампони, увити в тоалетна хартия и изоставени на казанчето в тоалетната. Извини се и ги изхвърли!

5. Не отговори на нейното съобщение цели 20 минути и не успя да формулираш обяснение в три страници, с което да оправдаеш тази житейска грешка! Има 4G мрежа, а ти си такова чудовище!

6. Не обичаш да се гушкаш и смяташ, че милото е с температурата на чернобилски атомен реактор, въпреки факта, че сърцето й винаги е прохладно като камерата на хладилник "Мраз" с нов фреон! 

7. Учени от БАН потвърдиха, че шансовете Ви за секс намаляват драстично, когато отговаряте на въпросите й с "Ще видим.", "Може" и т.н. 

8. Отказваш да правиш планове за уикенда и й позволяваш да правите, това което искате. Правилният начин е да предложиш нещо абсурдно, за да ти откажат и да се съгласиш с нейното желание! 

9. Нито един път не успя да я успокоиш, когато тя плачеше. Все още няма мъж, който да разбира достатъчно ясно трагедията зад "Жени с еднакви дрехи/обувки". 

10. Дори не й каза, че ще купиш нови ботуши на стойност от половината ти заплата! 

11. Не спираш с измислянето на нови причини за ограничаване на достъпа й до личния автомобил. Как така акумулаторът ще падне, точно когато дойде нейният ред да кара? Как ще падне, след като цяла зима колата не е карана? 

12. Нито един път не си я нарекал "Милото", "Гаджето", "Жената" и други пред твоите приятели. Изобщо нямаш сериозни отношения! 

13. Имаш сърце от камък, след като не пусна сълза, докато гледаше "Тетрадката", както и "Титаник". Да не говорим, че нито един път не реагира на "ТАЗИ СНИМКА ВЗРИВИ ИНТЕРНЕТ, ВИЖТЕ КАК...". 

14. Вярваш, че милото не е способно да изпита оргазъм! 

15. Вече не питаш дали тя е свършила!

16. Не харесваш нито една от нейните приятелки-златотърсачки, които твърдят, че истинските мъже не съществуват. А са такива големи симпатяги! 

17. Все още не си запомнил името на майка й. Нарицателни като "Сатаната" и "Тъщата" не са в твоя полза. 

18. Не си остави телефона, докато бяхте заедно на среща със златотърсачките и дежурната тема беше "Тоя скапаняк, Цецо!". 

19. Спря да правиш комплименти за нейните ангелски крила и не осъзна, че вече е сложила рогата! 

20. Каза й, че е дебела с тази рокля. Смел човек си, след като знаеш, че всички ножове са при нея. 

21. Събра смелост и призна, че мама прави по-хубава мусака. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
1
10 февруари 2016 | 14:59

Ахахах много добро, браво

p e c h e l i o n l i n e
08 февруари 2016 | 16:35

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

08 февруари 2016 | 16:35

Не е нужно да си продаваш единия бъбрек, а да напишеш нещо хубаво за жените .