2.7 милиона за девственост

Спомняте ли си времето, в което на момиченцата казваха, че първият мъж е много важен и трябва да се пазят до брака. Разбира се, момиченцата не правиха нищо подобно и намираха всевъзможни причини да избягат от тази идея. Добрата новина е, че в Азербейджан, положението е все още насочено към традицията, младите девойки все още се опитват да накарат майките си да се чувстват горди с тях. Доказателството идва с любезното съдействие на Махбуба Мамадзада. 23-годишната жена официално ще влезе в рекордите на Гинес като прелестта с най-скъпа девственост. Мда, както сами се досещате, жената решила да продава своята девственост и да спечели сериозна независимост. След като търгът започнал със сериозни наддавания, дамата побързала да извади медицинска бележка, която да гарантира, че нейният паркинг все още не е бил заеман от никого. Оказва се, че след прекратяването на търга с победител и крупна сума от 2.7 милиона долара. 

В портфолиото на компанията, която се занимава с тази дейност "Cinderella Escorts", жената заявявала, че си търси партньор, който да предложи заплащане за месец от 34 000 долара. Вместо да намери такъв партньор, дамата просто е решила да вземе всички пари накуп и съответно да инвестира в каквото прецени. В топ 3 на наддаващите присъстват английски адвокат, който финишира на второ място, а на трето място е немски футболист, който очевидно също е изпуснал златната оферта. Събътието или пукването на черешката вече се е случило в Германия, където подобни операции са наистина легални. Агенцията, изтъргувала девственицата ще получи около 20%. Сега ще кажете, че дамата е била меркантилна, но не сте прави, тя просто иска да финансира кариерата си на модел и да продължи заниманията в САЩ, а за там си трябват пари, да не мислите, че е евтино. Не сме сигурни каква точно би била гордостта на майката, но каквото и да кажем, 2.7 милиона долара са си някакъв повод. Надали някой щеше да е очарован, ако чудото се случи за голям дюнер и разходка с колата, както някои дами сме чували, че правят. Самата компания, занимавала се с този професионален трансфер е напомнила на всички останали прелести, че има достатъчно заможни господа в своя списък, следователно и девствениците няма да са малко. 

Няма какво да кажете, господа, науката отдавна е доказала, че в такива мигове, парите наистина не миришат, а и щом има търсене, най-вероятно има и предлагане, нали? Моралът сякаш остава някъде задавен от въпросните приходи, но какво толкова, свикнали сме да виждаме подобни изживявания в редица случаи. За пример, мъжът-девственик, се продаде за скромната сума от едва 1000 долара, което никак не е равноправно поне на пазара на първите сексуални опити. Не сме сигурни дали е редно дори да се случва нещо подобно, но такъв е животът, нали? 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
W w W . еКiРi365. сОм
28 март 2019 | 18:38

W w W . еКiРi365. сОм --- Футболна Екипировка 2018/19 --- БАРСА - РЕАЛ - МИЛАН - ИНТЕР - АРСЕНАЛ - ЧЕЛСИ и много други .