4 профила, които да избягвате във всяка социална мрежа

Един ден интернет ще стигне максималното еволюционно ниво и ще ни позволи да удряме хора през монитора, просто защото не можем да повярваме, че съществуват. До тогава ще сме принудени да гледаме всякакви индивиди, които за първи път откриват интернет и все още смятат, че компютърният вирус може да им докара ебола. За съжаление сме виждали всякакви индивиди в мрежата и благодарение на бързите темпове на цифровизацията, мобилните телефони и 4G технологията за мобилен интернет навсякъде, хората от най-мрачните кътчета на страната излизат с лъскав аватар, за да ударят точно там, където най-много ви боли, доказвайки, че човешката глупост може да достигне нови висоти и да заразява до такава степен, че околните да изпитват болката от мозъчната дейност на спрелите хора. С огромно желание да ви предпазим от греха "Спорене с глупави хора", препоръчваме да се запознаете с краткия списък от новите дразнители. Напомняме, че е обновен в следствие на скорошните световни събития. 

Русофило-американците

Годината е 2015, а учебниците по история са повече от 2015. Когато ние бяхме ученици, Русия беше страната, която ни освобождава от турско робство. Когато бяхме в университета, един добър американски историк беше дошъл да ни разказва, как сме били колония, която е успяла да се развива изключително добре по времето на същото робство, което той дръзко наричаше османско присъствие. Междувременно имаме място на първи ред, наблюдавайки поредния епизод от сагата "Ние ще донесем демокрация, докато изпомпваме петрол!" от страна на американската военна машина. Не се смятаме за историци - подобна чест би била твърде висока - и никога не сме спорили, но е доста забавно, когато хора започнат да вярват, че Русия и САЩ плащат пари, за да качваме пропагандни снимки. М-да, ние сме русофили, които искат Путин да върне пионерчетата, чавдарчетата и добрия Москвич (добре де, към последното имаме симпатии). Конспирацията става толкова дълбока, че очакваме скоро и снимки на хора, които биха могли да полагат рози под веригите на американските танкове - важното е да има сеир. И в двата случая, на тази планета сме една безгласна буква, която може да отлети с най-лекия полъх. Важното е, че ако войните се водеха в социалните мрежи, ние щяхме да доминираме! 

Българите от чужбина

Не знаем какво точно се случва с родните гастарбайтери, които заминават за чужбина и забравят какво точно е било тук. Впечатляваме се колко бързо забравят мизерията и как изведнъж стават английски поданици, американски създатели на мечтата с къща и две коли, както и чистокръвни немски граждани. Подозираме, че със сигурност не могат да се оплачат и не заделят пари за парно, ала не можем да си обясним защо винаги се превръщат в агресори, когато се заговори за родната социална среда. Българинът в чужбина е арогантен, агресивен и доста досаден. Самочувствието идва от трите нови снимки пред Бъкингамския дворец, скромната разходка до стадиона на любимия отбор и с това приключват всички малки радости, за които ще се берат ягоди през следващите две седмици. Дори и в люлката на цивилизацията, тези хора ще монтират сателитната чиния, за да гледат Big Brother, но вече самите те ще бъдат победители. Споменахме ли, че живеят охолно и могат да си купят чисто нова Dacia, с което да ви кажат, че вие никога не сте сядали в нова кола? М-да, това ни се случи и бяхме очаровани от успеха. Не казваме, че всички са такива, напротив, има много интелигентни хора, с които винаги можете да научите нещо ново и да опознаете света от другата страна на планетата, ала за жалост по-често ще откривате онези, които държат Мойсей за ватенката!

Красавицата 

Не искаме да бъдем толкова строги към жените, но понякога е доста трудно да открием уважение към човек, който смята, че iPhone 6S си заслужава преспиването с 50-годишен чичо. М-да, сигурни сме, че е прекрасно да се събуждате в леглото с финансово обезпечена личност, просто не можем да повярваме, че наистина си заслужава унижението. Никога няма да разберем женската логика и по тази причина няма да я коментираме, ала сме длъжни да напомним, че висшата степен на проституция или приятелство с облаги, ако искате, не превръща нито една прелест в бизнес дама. В последно време се натъкваме само на бизнес дами, които на финала впечатляват с половинката си - наследник на Митьо Пищова. Наистина избягваме контактът с такива дами, просто защото не искаме да слушаме колко са велики и не смятаме, че само красотата е достатъчна, за да може една дама наистина да се представи в едно общество като завършена личност. Все пак дядо Хю има повече от 200 зайчета, но нито едно от тях не е бизнес дама или партньорката на крупния бизнесмен. Психолозите могат да предложат по-добро обяснение на въпроса "Защо всички държанки са толкова агресивни?", ала ние подозираме, че ако не можете да признаете химерните успехи и не припадате по прелестите, сте сериозна заплаха. 

Конспираторите

Ако имате свободно време и желание да се впуснете в дивите фантазии, тогава веднага започнете да четете всички материали, в които присъстват думите "ШОК", "СЕНЗАЦИЯ", "ТРАГЕДИЯ", "НЕВЕРОЯТНО, ВИЖТЕ КАКВО НАПРАВИ". Най-вероятно след този случай ще станете почитател на крайни политически партии и ще нахлуете в някоя академия, която е е НСА. Конспираторите в днешно време имат една много обща черта с всички почитатели на ИДИЛ - изключително глупави са и много лесни за манипулация. Те вярват сляпо в политически сили, готови са да хвърлят огън и жупел по всеки противник в интернет, защото по-често не смеят да отидат до магазина за хляб, защото някой може да ги разпознае и покаже по-висша степен на патриотизъм. До този момент смятаме, че връх в системата са фейсбук патриотите, ама сме били в заблуда. Просто ще качим няколко примера, защото нямаме толкова богата "фантастика"!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
До 7
28 ноември 2015 | 14:28

А бе мама ви да еба у газо мръсен. ''В офиса'' забрави много бърже как ринеше външния кенеф преди мама и тате да продадат 2 ниви и да те пратят в София(студентски град).

7
28 ноември 2015 | 08:20

Баси колко миячи на чинии има тука...

До автора
26 ноември 2015 | 20:14

Мнооооого лоша идея е да разделяш българите на такива, които са в БГ и тези, които са извън нея! Като плюеш и обиждаш българите в чужбина с какво си по-добър от задниците, които плюят в обратната посока? А? Нямаше да ти обръщам внимание, ако не драскаше в тази медия! Зад граница има над 1 милион българи, мери си приказките! Егоцентризмът е много вреден, когато работиш в медия!

ГадинНуЧестин
26 ноември 2015 | 13:37

Такива като афффторката трябва да се трепят още когато майка им ги пусне през изхода на дебелото си черво!!!

D
25 ноември 2015 | 19:39

Виж, №3, струва ми се, че си автора, или негов адвокат. Ако някой е задник в чужбина, то той си е бил задник и в България. Наистина си агресивен, особено като те критикуват.

До 3
25 ноември 2015 | 18:38

Дано не ти се наложи да плащаш лечението и съществуването на старите си родители, и ипотеката на децата! Не гледам на българите като второ качество. Ако някой обижда други българи, че са тъпи и лайнари, то това си ти. Аз съм само един бачкатор, който не се срамува, че е потърсил хляб и работа там, където ги има.

25 ноември 2015 | 18:24

Личи си, че си икономист и береш ягоди. Не е въпросът до изфукването с няколко снимки, въпросът е, че след това вече гледат на българите в България като второ качество, нищо, че са си същите лайнари. Авторът може да е агресивен, ти си тъп. Това е разликата.

25 ноември 2015 | 17:24

Берачите на ягоди блъскат като луди да изхранят семействата си в България. И какво, като се изфукат с няколко снимки? Не бих нарекъл това "агресия". По официалната статистика 1/3 от парите в България идват от чужбина. Не от родната икономика. Агресивн е само автора, който по традиция не търпи чуждо мнение.

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
25 ноември 2015 | 16:01

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g